Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi retreu a Colau i Collboni espais sense ús a Sarrià des de fa més d’una dècada
  • CA

La líder de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha carregat contra el govern de la ciutat, a qui ha acusat de “desinterès” i “desídia” per permetre que, des de fa més d’una dècada, es mantinguin locals buits, espais sense programació d’activitats i solars mancats d’utilitat a Sarrià-Sant Gervasi. A més, la formació independentista ha retret al bipartit municipal que els barris del districte se situïn “any rere any” per sota de la mitjana d’inversions a la ciutat. Segons Artadi, el districte està “absolutament abandonat per part d’Ada Colau, Jaume Collboni i el regidor del districte, Albert Batlle”,

Una de les propietats de l’Ajuntament que Junts ha assenyalat és el dipòsit del Rei Martí, al barri de Sant Gervasi, que el partit proposa que es destini a usos culturals. “Són espais que l’Ajuntament ignora, com aquest, sense programació ni activitat estable, i no li dona cap ús i que es podria posar a disposició d’entitats de música i donar servei a infants i adolescents; com altres espais i també solars municipals avui abandonats”, ha brandat Artadi.

Els altres espais que el consistori posseeix on Junts s’ofereix per consensuar que s’obrin per donar-los ús són les casetes d’Hort de la Vila, la finca del carrer Manacor 1, el solar del carrer Dalmases 63, l’edifici dels jardins de Can Ferrer, el solar del carrer Monestir 12, la Sala Hipòstila dels jardins de Ca n’Altimira, la finca Muñoz Ramonet, el solar de la plaça de Sarrià i l’antic mercat de Vallvidrera. Per Junts, la manca d’ús d’espais municipals prova que Sarrià-Sant Gervasi acumula “dèficits i mancances en equipaments públics de tot tipus”.

Més notícies
Elsa Artadi, presidenta del grup municipal de Junts a Barcelona Foto: JORDI PLAY
Artadi: “Colau pretén ocultar la seva covardia política amb una mascareta republicana”
Notícia: Artadi: “Colau pretén ocultar la seva covardia política amb una mascareta republicana”
Comparteix
La cap de files de Junts per Barcelona alerta que ERC, “com a soci efectiu del govern municipal, és corresponsable de la degradació de la ciutat”
El portaveu de Junts per Catalunya a l'Ajuntament, Jordi Martí, en imatge d'arxiu / Europa Press (David Zorrakino)
Junts acusa Colau d'”amagar” les dades de l’augment “descontrolat” de les queixes per incivisme
Notícia: Junts acusa Colau d'”amagar” les dades de l’augment “descontrolat” de les queixes per incivisme
Comparteix
La formació insta el govern municipal a modificar l'ordenança de convivència

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa