Artadi, disposada a seguir negociant amb l’Estat des de l’Ajuntament de Barcelona

La consellera de la Presidència afirma que "la crisi que hi ha al voltant del relator és una excusa perquè el problema és el diàleg"

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, ha assegurat aquest dijous que està disposada a seguir negociant amb Madrid el desllorigador del conflicte entre Catalunya i l’Estat si finalment acaba fent el salt a l’Ajuntament de Barcelona. En una entrevista als Matins de TV3, la també portaveu del Govern ha assegurat que “la crisi que hi ha al voltant del relator és una excusa perquè el problema és el diàleg“.

De totes maneres, Artadi ha insistit que la taula de partits no és en cap cas una trobada d’executiu a executiu. Preguntada per dos possibles relators, Xavier Domènech i Josep Sánchez-Llibre, Artadi ha tancat la porta a l’exlíder dels comuns per considerar que no podria ser parcial sent una persona del cercle de Podemos. Sobre Sánchez-Llibre, s’ha limitat a dir que encara no s’ha posat sobre la taula.

Per altra banda, Artadi ha carregat contra el PSOE per la divisió que hi ha al partit espanyol. La consellera ha lamentat que hi hagi discursos tant oposats, i ha posat com exemple el to de la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, que és més conciliador, amb el del ministre d’Afers Exteriors, Josep Borrell, que ha afegit que s’apropa més a les tesis de Ciutadans.

Més informació

Nou comentari