Arrimadas replica a Valls que “no accepta lliçons” de qui investeix Colau i permet llaços grocs

Ciutadans li torna les crítiques al francès: "Ja no formem part d’aquest projecte i tenim grup propi, per cert amb més regidors"

La portaveu de Cs, Inés Arrimadas, ha respost a les dures crítiques de Manuel Valls amb la mateixa contundència: “A nosaltres no ens donarà lliçons de defensa del constitucionalisme ningú, perquè nosaltres ens hem trencat la cara a Catalunya”, ha proclamat a la sortida de la constitució del parlament de Navarra. La dirigent del partit taronja, que havia fet costat personalment a l’ex primer ministre francès en els mítings a Barcelona, ha considerat ara que el seu alcaldable “defensa a Colau dient que no és tan dolenta”.

[r:1]

Ha marcat totes les distàncies possibles amb Valls només dos dies després de la ruptura de la coalició i de pas li ha recordat que tindran un grup propi més fort que el seu gràcies a la incorporació de Celestino Corbacho aquest dimarts: “Nosaltres ja no formem part d’aquest projecte i tenim grup propi, per cert amb més regidors que el de Manuel Valls“. “Seguirem sent la veu dels constitucionalistes que saben que tenir a Colau d’alcaldessa de Barcelona és tan mala idea com tenir a Ernest Maragall”, ha insistit.

[r:2]

Considera que el gest simbòlic dels comuns fent penjar el llaç groc a la façana de l’Ajuntament de Barcelona invalida els arguments de Valls: “Ens han donat la raó a les 48h de formar-se l’ajuntament, posant la façana com a tauló d’anuncis del separatisme”. “Nosaltres que hem tret llaços grocs a costa d’amenaces de mort no podem permetre fer alcaldessa una senyora que com a primera mesura i prioritat per a Barcelona tenia tornar a posar el llaç groc”, ha advertit a Valls. “No rebré lliçons d’aquells que han fet alcaldessa de Barcelona a una de les persones més sectàries i populistes que tenim a Espanya”, ha insistit.

Més informació

Comentaris

  Laie 19/06/2019 3:55 pm
  No me cae nada bien, sr. Valls, pero ya ve el nivel político de Ciudadanos. Todo se reduce a un lazo amarillo.
  Carme 19/06/2019 9:26 pm
  Tot aquest teatre el tenen pactat
  ximpleta 20/06/2019 1:03 pm
  l'atansadas només rep lliçons del alberto carlos rivera i de 35 més

Nou comentari