Aragonès avala la candidatura de Maragall a l’alcaldia de Barcelona

El president de la Generalitat dona "tot el suport" al líder republicà si decideix tornar-se a presentar

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mostrat el seu suport a una possible candidatura del líder d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, a l’alcaldia de la ciutat, fent referència a les eleccions previstes per al 2023. Aragonès assegura que Maragall té “tot” el seu suport si finalment decideix fer el pas i la militància ho ratifica.

Maragall va guanyar les eleccions del 2019 amb 5.000 vots més que BComú, però no va ser investit alcalde pel pacte dels comuns i els socialistes, que van comptar amb els vots de Manuel Valls per assegurar un segon mandat a Ada Colau. El 2023 el líder d’ERC a Barcelona tindrà 80 anys.

En un avanç d’entrevista en El Periódico, Aragonès ha destacat la seva “complicitat política i personal” amb el líder d’ERC, Oriol Junqueras, i ha lamentat que la secretària general del partit, Marta Rovira, segueixi a Ginebra (Suïssa).

D’altra banda, ha negat les acusacions del secretari general de Junts, Jordi Sànchez, sobre una suposada tutela de Junqueras sobre ell: “Qui ho digui ho fa per interès partidista. Treball molt a gust. El meu únic limiti és la confiança de la majoria parlamentària. I a ells haig de rendir comptes”, ha conclòs.

Comentaris

  gent del carrer 04/07/2021 2:02 pm
  Si no vagi errat, l'any 2023 tindra 80 anys, no hi ha ningu mes a Esquerra? o potser les cosses van aixi.
  Ona 04/07/2021 2:03 pm
  Un tap en tota regla, algú que tindrà 80 anys quan siguin les eleccions, amb tots els tics i mals costums de la vella política i l’hàbit de la submissió a Espanya. Aquests d’ERC no són més curts perquè no entrenen.
  Erc falangisme real 04/07/2021 4:51 pm
  Maragall de Porcioles , de Franco i d'erc, tota una vida recordant com apallisava als independentistes del 92, el molt ricatxo de Plaza Molina. Junqueras ha convertit erc en la nova Falange y las Jons
  Clara 04/07/2021 6:54 pm
  Què ha de dir el pericu! Els que coneixem les maneres de Maragall, sabem que ha sigut el pitjor i més ineficaç conseller d'ensenyament de la generalitat. I això que n'hi ha hagut d'altres, Carod i Bargalló, que tela marinera!!!!

Nou comentari