Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Anna Grau, candidata de Cs: “Barcelona és petita per Colau i jo alhora”

La diputada del Parlament de Catalunya, Anna Grau, va guanyar aquest dijous les primàries del partit i es va convertir en la candidata de Ciutadans a les eleccions municipals que se celebraran el pròxim 28 de maig. Fa menys de 24 hores que Grau és la candidata de la formació taronja i ja ha compartit, a la seva primera roda de premsa com a cap de llista, algunes declaracions contundents. Concretament, ha dit, segons l’ACN, que “Barcelona és massa petita per Anna Grau i l’actual alcaldessa, Ada Colau, a la vegada”.

Tanmateix, ha recalcat que “vol fer fora a Colau” i que els seus projectes “són excloents”. Encara hi ha més. Ha criticat amb duresa algunes de les polítiques estrella de l’alcaldessa. L’ha acusat de “destruir el pla Cerdà”, “anar en contra del creixement de la ciutat” i “donar barra lliure als okupes”. Tal com ha insistit: “Creiem que Barcelona es mereix molt més que això”. A més, també ha fet servir la figura de Colau per assenyalar els altres grups municipals. Considera que “els ha anat bé el ‘colauisme'”. En aquest sentit, ha afegit: “només veiem mentides i procrastinació”.

Grau va guanyar les primàries amb un 71,68% dels vots

Pel que fa a les primàries del partit fundat per Albert Rivera, Grau va guanyar al seu oponent, Koldo Blanco, amb un 71,68% dels vots. Després de la victòria, va demanar a Paco Sierra, actual president del grup, que fes “un pas al costat”. A més, Grau va lamenta la dimissió de Luz Guilarte, que es va produir el passat octubre, i va dir que esperava que no es tornés a produir una situació similar. “No vull cap més cessament injustificat”, va demanar.

Per part seva, el líder del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa, havia expressat el seu suport a Grau abans del resultat de les primàries. Tot i que la formació taronja intenta escriure un nou capítol amb la nova candidata, els pronòstics no són positius. Cap dels sondejos publicats creuen que Cs arribi al 5% de vots necessaris per entrar a l’Ajuntament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a febrer 17, 2023 | 18:15
    Ricard febrer 17, 2023 | 18:15
    El problema és que Barcelona és massa gran i cosmopolita per a Grau, Colau i resta de castellans de boina.
  2. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a febrer 18, 2023 | 08:13
    Serafí Bandarra i Grataconys febrer 18, 2023 | 08:13
    Una de las dos no cabe en esta ciudad, forastera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa