Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alamany diu que van ser “massa ingenus” en les negociacions amb BComú
  • CA

Elisenda Alamany ha fet autocrítica davant l’oposició a la qual s’ha vist forçada Esquerra Republicana-Nova al govern municipal i ha assegurat que van ser “massa ingenus” durant les negociacions amb Barcelona en Comú. Ho ha expressat en una entrevistà al programa Bàsics de Betevé, en què també ha destacat que “res no és gratis”, parlant sobre els vots entregats pel grup de Manuel Valls. Alhora, ha lamentat que els comuns, que representaven “la nova política”, hagin acabat acutant com “la vella política”, ha assegurat.

Sobre el temps que està comportant composar un govern amb el PSC –el que va obligar Ada Colau a formar un equip provisional–, la mà dreta d’Ernest Maragall ha assegurat que no els “estranya” aquesta “paràlisi” tenint en compte que és “un acord entre la segona i la tercera força” i que “discrepen en moltíssims temes”. Alamany, citant exemples, ha esmentat la funerària pública, la regulació del preu dels lloguers, la municipalització de l’aigua o la defensa dels drets i llibertats. 

En aquesta línia, la número dos del grup republicà ha anunciat que encara “no hi ha hagut reunions” entre el govern d’Ada Colau i el seu grup tot i que desitja que es puguin concretar “aviat”. Alhora, però, ha assegurat que ara per ara no veu la possibilitat d’entrar al govern perquè els comuns “van triar el PSC”.

Més notícies
Alamany: “Hi ha una inèrcia dels comuns per allunyar-se del sobiranisme”
Notícia: Alamany: “Hi ha una inèrcia dels comuns per allunyar-se del sobiranisme”
Comparteix
La número 2 d'ERC a l'Ajuntament diu que la decisió de Colau estava presa "des de l'endemà de les eleccions"
La regidora d'ERC Elisenda Alamany a 'El Matí de Ràdio 4'. | RNE
Alamany: “La deriva dels comuns que molts vam denunciar ha culminat amb un pacte amb Valls”
Notícia: Alamany: “La deriva dels comuns que molts vam denunciar ha culminat amb un pacte amb Valls”
Comparteix
"La força que molts vam impulsar fa quatre anys ha envellit molt ràpid", ha dit en una entrevista a 'El Matí de Ràdio 4'

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa