L’Ajuntament de Barcelona demana a Òmnium que no s’utilitzin espelmes en les protestes

El consistori adverteix que pot provocar un risc elevat per a la seguretat viària i proposa l'ús de telèfons mòbils

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat a Òmnium que no s’utilitzin espelmes en protestes o concentracions ciutadanes, tal com estava previst per a la convocatòria d’aquest dimarts al vespre davant la Delegació del govern espanyol.

El consistori ha atès les advertències dels serveis de neteja i prevenció d’accidents sobre el risc que suposa per a la seguretat viària. Des de l’Ajuntament s’ha recordat la ”situació complicada” que es va produir després d’una manifestació d’aquestes característiques, l’octubre 2017. Per això, el consistori confia que les entitats atendran la recomanació per ”afavorir” el bon desenvolupament de la concentració i que se substituiran les espelmes per altres elements d’il·luminació de fàcil accés com ara els telèfons mòbils.

Més informació

Comentaris

  fran bcn 16/10/2019 1:08 am
  Es impossible raonar amb els radicals fanàtics indepes, som com un ramat obedient a ÒMNIUM I ANC, la cera es perillosa PER A TOTS ELS BARCELONINS no ho veieu rucs mes que rucs???
  Visca Estat Catala 15/10/2019 10:09 pm
  Que talli el carrer i ja esta, seria el normal donades les circumstancies.
  Es una tontería llevar velas 15/10/2019 6:52 pm
  Las lágrimas de cocodrilo de la Colau las apagarán en un santiamen. Ella es así, muy sentida.
  joanr 15/10/2019 5:26 pm
  L'ajuntament de la Colau pot dir missa. Si hi ha cera al terra que talle la circulació i es dedique a netejar amb la llengua.

Nou comentari