Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament reclama a la Generalitat més mascaretes pels barris més afectats de Covid-19
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha demanat a la Generalitat més mascaretes pels barris més afectats de Covid-19. Ho ha dit avui la regidora de Mobilitat i presidenta de TMB, Rosa Alarcón després que l’Ajuntament hagi acusat al Govern d’ignorar la petició de TMB de repartir mascaretes a Nou Barris com a districte més afectat, per nombre de casos, de Covid-19. “Hem demanat a la Direccio General de Protecció Civil que es posin dos o tres punts de distribució de mascaretes a Nou Barris”. Tanmateix, Alarcón s’ha apressat a recalcar que a l’Ajuntament li semblen bé els criteris que s’han fet servir per fer aquest repartiment (principalment, proximitat amb hospitals i afluència de gent), però ha demanat que es tingui en compte un nou criteri que siguin els barris més afectats.

Així doncs Roquetes (Nou Barris), que té la taxa més alta de positius per coronavirus en relació a la seva població de tot Barcelona i la Trinitat Vella (Sant Andreu), serien els dos “territoris” on l’Ajuntament vol posar l’accent.

Sobre el repartiment de mascaretes al metro aquest matí, Alarcón ha afegit que “el més lògic seria repartir mascaretes a les 500 estacions, però no és possible per la pròpia complexitat”. A la xarxa d’autobusos, Alarcón ha puntualitzat que no hi ha hagut repartiment de mascaretes excepte en els interurbans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa