Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament admet que el problema dels narcopisos està “enquistat”

El tinent d’alcaldia de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha reconegut aquest dimecres que el problema dels narcopisos del Raval està “enquistat”, i ha opinat que cal una intervenció integral al barri. “Jo comprenc aquesta situació de neguit absolut que puguin tenir els veïns, i ens hi estem posant. És un problema que tenim enquistat al Raval i el que hem de fer és desenquistar-lo”, ha constatat en declaracions a TV3, on ha admès que han tornat les ocupacions de pisos per vendre droga després de la gran operació contra els narcopisos de l’estiu passat.

“Tenim un problema al Raval, i no l’hem amagat mai”. Així s’ha expressat Batlle sobre la situació dels narcopisos. Al seu parer, cal una intervenció integral com es va fer als anys 80, des del punt de vista d’habitatge, urbanístic i social, i no només policial. El tinent d’alcaldia ha indicat que Mossos i Guàrdia Urbana estan actuant de forma intensa, amb 19 entrades i 25 detencions durant el mes de gener, però ha remarcat que a vegades és difícil intervenir, perquè calen ordres judicials i no és tan ràpid i fàcil aconseguir-les.

Batlle ha remarcat la intervenció de fa pocs dies a Príncep de Viana, i ha instit que Mossos i Guàrdia Urbana estan “molt a sobre del tema”. “En les últimes setmanes s’estan veient resultats, jo també demano una mica de confiança”, ha afegit.

El tinent d’alcaldia de Seguretat ha relacionat l’increment de robatoris a l’interior de vehicles amb la problemàtica de la droga, perquè sovint es roben ulleres, ordinadors i altres objectes als pàrquings per després vendre’ls i pagar la dosi.

Més notícies
Notícia: Batlle a Buch, sobre la Meridiana: “No accepto lliçons sobre el dret a manifestació”
Comparteix

Batlle a Buch, sobre la Meridiana: “No accepto lliçons sobre el dret a manifestació”

El tinent d'alcaldia ha explicat que li ha enviat una carta a Interior perquè es "limiti" o "condicioni" el tall diari de Meridiana
Notícia: Batlle a Buch, sobre la Meridiana: “No accepto lliçons sobre el dret a manifestació” - Mobile
Notícia: Batlle recorda que De los Cobos ja feia la guitza a Trapero abans de l’estiu del 2017
Comparteix

Batlle recorda que De los Cobos ja feia la guitza a Trapero abans de l’estiu del 2017

L’exdirector general de la policia explica al Tribunal que va “encarir al Major i a Cèsar Puig que continuessin”
Notícia: Batlle recorda que De los Cobos ja feia la guitza a Trapero abans de l’estiu del 2017 - Mobile

Nou comentari

Comparteix