L’Ajuntament vol acabar amb els “rumors” sobre l’ordenança de terrasses a la comissió de seguiment

La regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, espera que es comprovi la correcta aplicació del reglament

La comissió de seguiment sobre les terrasses de Ciutat Vella ha començat avui amb la sessió de constitució. Després que l’oposició forcés el govern d’Ada Colau a crear-la, la comissió comprovarà l’aplicació de l’ordenança de Terrasses al districte. Es dividirà en tres sessions que se celebraran el 12 i el 27 de març i el 9 d’abril, segons informa Europa Press. En la primera sessió la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha considerat que la comissió servirà per acabar amb els “rumors” sobre la correcta aplicació del reglament. Pin ha defensat que l’ordenança s’aplica sense arbitrarietats i de manera uniforme en tot el districte, però tenint en compte les complexitats.

La comissió està presidida pel regidor del PDECat Raimond Blasi i en la primera sessió s’ha aprovat el contingut i el calendari de les sessions. El regidor d’ERC Jordi Coronas ha abordat qüestions tècniques del funcionament de la comissió i dels temps del debat. Més tard el socialista Daniel Mòdol ha apostat per dedicar “tots els esforços” i impulsar millores. 

Pel grup del PDECat Sònia Recasens ha demanat arribar a conclusions consensuades i promoure majories que “obliguin al govern a actuar”. Des de Ciutadans Koldo Blanco ha afirmat que el sector de la restauració està alarmat i insegur pel que fa a l’aplicació de l’Ordenança. El regidor del PP Javier Mulleras ha lamentat el descontentament amb l’aplicació de la normativa per part del sector. La CUP ha estat la formació més crítica amb la comissió, i el regidor Pere Casas ha recordat que els anticapitalistes s’hi van oposar. 

 

Més informació

Nou comentari