L’Ajuntament recorrerà l’anul·lació de la restricció d’horari de les terrasses de la plaça Osca

Una magistrada va tombar la mesura del consistori per no haver comprovat quins locals incomplien la norma i quins no

La regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, ha afirmat aquest dimarts que el Govern municipal treballa en la redacció d’un recurs contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu 10 de Barcelona que anul·la la reducció de l’horari de terrasses que l’Ajuntament va instaurar a la plaça Osca per millorar el descans dels veïns.

[r:1]

Pérez ha assegurat que s’ha intentat revertir i millorar el descans veïnal a través de programes de sensibilització i sanció. “No van tenir els resultats que esperàvem, i les sonometries sobrepassaven el que indica l’ordenança de medi ambient, i que les terrasses han de respectar. Per això vam decidir reduir el seu horari en una hora”, ha apuntat. 

Pérez ha assegurat que respecten la sentència, però que no la comparteixen, i ha insistit que, segons l’annex tercer de l’ordenança de Medi Ambient, l’Ajuntament sí que pot impulsar aquesta restricció horària a través d’una ordenació singular. “La jutge diu que hem de mesurar el soroll de cadascuna de les activitats, però l’annex 3 ens permet calcular el soroll que es genera en tota la plaça”, ha assenyalat.

Més informació

Nou comentari