Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament recorrerà l’anul·lació de la restricció d’horari de les terrasses de la plaça Osca
  • CA

La regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, ha afirmat aquest dimarts que el Govern municipal treballa en la redacció d’un recurs contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu 10 de Barcelona que anul·la la reducció de l’horari de terrasses que l’Ajuntament va instaurar a la plaça Osca per millorar el descans dels veïns.

[r:1]

Pérez ha assegurat que s’ha intentat revertir i millorar el descans veïnal a través de programes de sensibilització i sanció. “No van tenir els resultats que esperàvem, i les sonometries sobrepassaven el que indica l’ordenança de medi ambient, i que les terrasses han de respectar. Per això vam decidir reduir el seu horari en una hora”, ha apuntat. 

Pérez ha assegurat que respecten la sentència, però que no la comparteixen, i ha insistit que, segons l’annex tercer de l’ordenança de Medi Ambient, l’Ajuntament sí que pot impulsar aquesta restricció horària a través d’una ordenació singular. “La jutge diu que hem de mesurar el soroll de cadascuna de les activitats, però l’annex 3 ens permet calcular el soroll que es genera en tota la plaça”, ha assenyalat.

Més notícies
Una prova pilot demostra que les terrasses són un fre efectiu contra el ‘top manta’
Notícia: Una prova pilot demostra que les terrasses són un fre efectiu contra el ‘top manta’
Comparteix
Els restaurants de Palau de Mar i el Port Vell han acabat molt satisfets amb la prova pilot que va començar el setembre i pactaran la seva renovació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa