Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ajornat el polèmic debat electoral de la SER pel positiu de Colau

El primer gran debat electoral a quatre bandes haurà d’esperar. El col·loqui organitzar per la SER Catalunya i El País on hi havien de participar els candidats Ernest Maragall, Ada Colau, Jaume Collboni i Xavier Trias ha estat finalment ajornat pel positiu en coronavirus de l’alcaldessa barcelonina.

Segons ha informat la SER Catalunya a través de les xarxes socials, els organitzadors del debat estan negociant amb els equips de campanya una nova data per poder celebrar aquest debat a quatre, que havia de tenir lloc dins del programa ‘Aquí Catalunya’ de l’emissora i que havia d’estar moderat pels periodistes Pablo Tallón (SER) i Ana Pantaleoni (El País).

El positiu en Covid-19 de la batllessa barcelonina conegut aquest dimarts ha capgirat els plans i l’ha obligat a suspendre tota la seva agenda electoral a només 10 dies de l’inici de la campanya per “criteri mèdic”, ja que la líder de Barcelona En Comú presenta símptomes. De fet, no és la primera vegada que Colau ha de fer una aturada en la seva agenda a causa del virus. I és que el desembre de 2021 va haver de confinar-se amb la seva família després que dues persones del seu nucli familiar donessin positiu per coronavirus. També el juny de 2022 l’alcaldessa es va haver de perdre un ple municipal per haver donat ella positiu en Covid-19.

El PP va portar el debat a la Junta Electoral per l’exclusió de Sirera

Cal recordar que precisament el Partit Popular de Catalunya (PPC) va decidir presentar recurs davant la Junta Electoral per l’exclusió del seu candidat, Daniel Sirera, del debat organitzat per la SER Catalunya. Aquest posicionament es va fer públic diumenge en considerar que s’estan vulnerant els principis de pluralisme i igualtat deixant fora al cap de files dels populars del col·loqui,

“L’emissora de ràdio organitzadora del debat electoral ha exclòs, voluntàriament, a candidats d’altres formacions polítiques que concorren a les pròximes eleccions del 28 de maig a Barcelona, i que a més tenen representació política al consistori”, defensa el PP, que va reclamar l’admissió en aquest debat del seu candidat a les municipals.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: en fi a maig 03, 2023 | 10:17
    en fi maig 03, 2023 | 10:17
    excuses de vagància de la kolau

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa