Després que el futbolista del F.C Barcelona Gerard Piqué assegurés fa uns dies que “Madrid és un exemple per a Europa” i que li agradaria que Barcelona estigués a “aquest nivell” perquè els últims anys li està costant “una mica més”, Ada Colau li ha contestat. Ho ha fet al programa La Sexta Noche, on ha deixat clar que molts indicadors donen la victòria a la ciutat catalana en aquest combat mediàtic i polític que ha desencadenat el defensa blaugrana.

“Crec que parla com a empresari, ell té projectes a Madrid i em sembla bé que es refereixi així a la ciutat, no em suposa cap problema com a alcaldessa de Barcelona”. Tot i això, ha apuntat que “no és veritat que Barcelona estigui pitjor que Madrid” i que així ho corroboren les dades: “L’atur ha baixat molt més a Barcelona que a Madrid, és una xifra molt concreta que afecta la població, a qui més li importen les dades econòmiques”.

En aquest sentit, l’alcaldessa Ada Colau ha afegit que “Barcelona ara és una de les ciutats més atractives per a les inversions tecnològiques” i que és “un model de ciutat diferent”. En aquest programa en prime time de Madrid, l’alcaldessa de Barcelona ha volgut insistir que “Barcelona és la capital de tot Espanya amb més inversió social perquè prioritzem lluitar contra la desigualtat, liderem la lluita contra el canvi climàtic amb polítiques ambicioses que generen milers de llocs de treball”. Defensa que Barcelona és “l’administració que més habitatge de lloguer social està construint ara mateix a tot el país, estem situats com a capital científica”, ha argumentat.

Per altr banda, ha insistit que la seva ciutat “aposta per la cultura, la ciència i la tecnologia com a estratègia de futur”. Finalment, Ada Colau ha conclòs: “Escolto que el poc habitatge públic que Madrid tenia el venen a fons voltors i que estan preocupats perquè la gent vagi als toros. Són models diferents de ciutat”.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Manel a novembre 07, 2021 | 18:54
  Manel novembre 07, 2021 | 18:54
  Parla com a inútil que ets per gestionar qualsevol cosa.
 2. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a novembre 07, 2021 | 22:02
  Tripartit no, gràcies novembre 07, 2021 | 22:02
  La Colau també és una gran admiradora de Madrid, fins i tot va portar l'ex-batllessa de la capital de l'"imperiu" a fer el pregó de la Mercè. ....potser ho va fer perquè és tan anti-independentista com ella, però
 3. Icona del comentari de: Elena de la Concha a novembre 08, 2021 | 03:41
  Elena de la Concha novembre 08, 2021 | 03:41
  Colas, no te lo crees ni tú. Madrid, ahora, está mucho mejor y más cuidada que Barcelona. En Madrid, hacen exposiciones en la calle de las Meninas. En Barcelona, pones unos cubos de piedra que provocan accidentes. Dentro d3 no mucho, Colau, nos meteremos los coches por el orto porque ni dejas aparcar en la calle ni dejas circular ya que le das el espacio de los coches a las bicis, a los patinetes, a los bares… Puedo seguir pero no acabaría. Soy catalana, de Barcelona y envidio a los Madrileños.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa