Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acusen Colau de fer precampanya amb la festa a la superilla encara en obres

Polèmica per la gran festa veïnal que acollirà la superilla de l’Eixample el pròxim 25 de març. L’Ajuntament de Barcelona ha organitzat aquest esdeveniment -que tindrà dos punts neuràlgics, ubicats al carrer de Rocafort, entre els d’Aragó i Diputació, i al carrer del Consell de Cent, a l’altura d’Enric Granados- abans de la finalització dels treballs per implantar aquests quatre eixos verds del districte barceloní, que està previst que concloguin al mes de maig, en plena campanya electoral.

Tenint en compte que l’inici de la campanya electoral com a tal tindrà lloc a partir del pròxim 4 d’abril, l’executiu encapçalat per Ada Colau ha volgut avançar-se a l’execució completa de les obres per poder treure pit d’un dels seus projectes estrella del mandat i, sens dubte, el més ambiciós. Aquesta celebració en forma de festa veïnal no ha tingut gran acollida entre alguns grups de l’oposició, que consideren que aquest esdeveniment és una espècie d’acte preelectoral encobert.

És el cas de Valents, que en un comunicat fet públic aquest dissabte acusa Colau de voler fer precampanya amb aquesta festa. La regidora i candidata de Valents a Barcelona, Eva Parera, veu l’esdeveniment “totalment fora de lloc” i insisteix que “és un acte de propaganda i autobombo”. En aquest sentit, Parera també retreu a la batllessa barcelonina que hagi destinat 52,7 milions d’euros a construir aquesta superilla a l’Eixample “per pacificar un espai que ningú ha demanat”.

Preguntaran al Ple pels costos de la festa

La intenció de Valents és demanar al ple municipal del març quin és el detall de despeses de la festa i de la seva publicitat, així com els costos de les jornades internacionals ‘Superilla’, previstes del 22 al 25 de març. Precisament, Parera insisteix que la superilla de l’Eixample és un “projecte ideològic” que s’està executant “perquè estigui llest a les eleccions municipals”, i lamenta que altres reformes importants de la ciutat estan acumulant anys de retard. “Estem pagant 52,7 milions per reformar quatre carrers i construir quatre places, això és una vergonya”, assegura.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ai Colau que lluny estàs del que deies que volies fer a març 18, 2023 | 16:24
    Ai Colau que lluny estàs del que deies que volies fer març 18, 2023 | 16:24
    Amb 50 milions es podrien fer moltes coses per ajudar la gent amb problemes, quants pisos de lloguer social, quants per als sense sostre, eh Colau, eren la teva prioritat i res, un contracte amb uns madrilenys que ningú sap què fan, vaja crec que s'acosten a res visible???? O tu a presumir de cantonades... Ja ho saps que molta gent que hi viu tindrà problemes per a renovar el contracte ja que els propietaris voldran cobrar molt més?
  2. Icona del comentari de: Tripartit no, gràcies a març 18, 2023 | 16:58
    Tripartit no, gràcies març 18, 2023 | 16:58
    Abans de les municipals, veurem tota mena de martingales del tripartit: els Pudents inaugurant obres que s'acabaran el proper mil·lenni i els d'ERC amb promeses de construcció de residències on se'ls voti
  3. Icona del comentari de: I tan que fa precampanya, farà l'impossible per continuar cobrant el sou que s'ha auto augmentat a març 18, 2023 | 18:48
    I tan que fa precampanya, farà l'impossible per continuar cobrant el sou que s'ha auto augmentat març 18, 2023 | 18:48
    la kolau no és aigua clara, ja fa massa temps, que no té ni credibilitat ni respecte als demòcrates i als barcelonins. La millor prova, es va donar a les darreres eleccions, quan durant la campanya va dir que mai pactaria amb el manuel vals, i va acabant acceptant els vots gratuïts d'aquest feixista, va perdre els seus suposats principis i la seva paraula, per continuar a la poltrona i així continuar gaudint de vacances pagades a costa dels barcelonins
  4. Icona del comentari de: Ricard a març 18, 2023 | 20:07
    Ricard març 18, 2023 | 20:07
    Neguit Comú.
  5. Icona del comentari de: Anna M. a març 19, 2023 | 15:36
    Anna M. març 19, 2023 | 15:36
    Trànquils, a l'Eixample no som tontos i per moltes festes e inaguracions que faci no tindrà apenes vots. A les últimes eleccions al nostre districte un 13% de tots els votants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa