Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Acord imminent pel nou govern de BComú i el PSC
  • CA

El número 2 de Bcomú i primer tinent d’alcaldia provisional, Joan Subirats, ha reconegut aquest dimarts que l’acord entre comuns i socialistes per tancar el govern municipal és imminent. “Entre demà i demà passat tindrem confirmació del nou cartipàs i de les noves responsabilitats a l’Ajuntament”, segons ha dit Subirats en unes declaraciones recollides per Betevé. El regidor ha fet aquestes declaracions durant la presentació del LAAB-Networking Event, un projecte que vol fomentar que llibres sobre Barcelona es converteixin en pel·lícules o sèries de televisió.

Subirats ha recordat que el govern municipal està “en un procés de transició” entre mandats, però no ha fet cap valoració sobre la guerra oberta que hi ha ara mateix amb l’oposició pel repartiment dels càrrecs de confiança i les presidències de les comissions i dels districtes. ERC, JxCat, Cs i PP han assegurat que tombaran el cartipàs si el govern de Bcomú i del PSC no fan una oferta més generosa, ja que actualment pretenen quedar-se amb el 75% del personal de suport que corresponen als grups i l’oposició vol que només sigui el 60%.

Tot i que la incorporació del PSC al govern municipal no es pot vetar, si no arriben a un acord amb l’oposició el cartipàs no sortirà endavant el pròxim 16 juliol –data reservada pel ple, tot i que es podria endarrerir si no hi ha acord–. Amb algunes carteres força definides, tant comuns com socialistes han portat les negociacions amb extrema cautela i fins ara no s’han filtrat noms ni càrrecs.

Més notícies
Guerra entre l’oposició i Colau pel repartiment de càrrecs i recursos
Notícia: Guerra entre l’oposició i Colau pel repartiment de càrrecs i recursos
Comparteix
ERC, JxCat, Cs i PP amenacen de tombar el ple del cartipàs si no millora la proposta inicial de recursos humans i materials

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa