Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un xoc d’autobusos a Sant Adrià deixa dos ferits lleus
  • CA

Un xoc entre dos autobusos urbans a Sant Adrià del Besòs (Barcelona) aquest dimecres al matí ha deixat dos passatgers ferits, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els ferits, tots dos de caràcter lleu, i els conductors dels busos han estat traslladats a les seves mútues perquè els revisin les contusions.

L’accident ha tingut lloc a les 5.00 de la matinada a la cruïlla dels carrers Tibidabo i Mare de Déu de Montserrat. Quatre dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets. De moment no se saben les causes del xoc. Els serveis d’emergència han descartat allà mateix que els dos passatgers tinguin ferides de gravetat, però han estat traslladats igualment a la mútua per fer una revisió rutinària per precaució.

Xoc a la Diagonal

A principis de setembre sis persones van resultar ferides en un altre accident entre un autobús i una furgoneta a l’avinguda Diagonal de Barcelona, segons van informar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana. El sinistre es va produir cap a les 10.00 del matí a l’encreuament de la Diagonal amb el carrer Lepant.

Dels sis ferits, el SEM va traslladar-ne quatre –tres passatgers i el conductor de la furgoneta– a diferents centres hospitalaris, mentre que els altres dos van ser donats d’alta en el mateix lloc de l’accident.

Cas resolt

La setmana passada es va saber que el conductor que va atropellar un noi de 25 anys a la cruïlla de Diputació amb Pau Claris es va saltar un semàfor i no va frenar abans de l’impacte, que ha deixat el jove en estat crític. El conductor va explicar a la Guàrdia Urbana que la combinació de la brutícia del parabrisa i la llum del sol que li anava de cara li van impedir veure res i que es va adonar que havia atropellat el jove quan ja era massa tard.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa