Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El conductor que va atropellar un jove a l’Eixample es va saltar un semàfor

El conductor que fa dues setmanes va atropellar un jove a la cruïlla de Diputació amb Pau Claris es va saltar un semàfor i no va frenar abans d’impactar amb el noi, segons avança betevé, que ha tingut accés a l’estat policial de l’accident. El jove encara està ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital de Sant Pau i els metges temen per la seva vida. Segons diversos testimonis del sinistre, el cotxe circulava a una velocitat d’entre 30 i 60 km/h i no hauria fet cap maniobra per esquivar el noi.

Els investigadors de la Guàrdia Urbana també van prendre testimoni al conductor, que va explicar als gents que la brutícia del parabrisa i la llum del sol van reduir de manera significativa la seva visibilitat. L’home també va assegurar que no estava segur si el semàfor estava en verd o en vermell quan va arribar a la cruïlla –els testimoni asseguren que tenia preferència el vianant– i que tampoc va veure el jove atropellat fins que ja era massa tard. El conductor va donar negatiu al test d’alcohol i drogues després de l’accident.

Punt cec de les càmeres

L’atestat policial recull que les càmeres de seguretat de la zona permeten fer un seguiment dels moments previs i posteriors del sinistre, però no de l’accident en si perquè hi ha un objecte que impedeix la visió del lloc dels fets. A les imatges es veu com tres vianants que estaven a punt de crear el carrer pel mateix pas de zebra que la víctima fan marxa enrere quan veuen que el cotxe no frena. El jove, que sembla no haver vist el vehicle, segueix caminant amb el semàfor en verd.

Un jutjat està investigant l’atropellament del jove, que segueix en estat crític dues setmanes després del sinistre. La seva família s’ha personat com a acusació particular.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a novembre 09, 2021 | 16:47
    Barceloní. novembre 09, 2021 | 16:47
    Molt bé. A veure quan veiem davant el jutge als conductors de bicicletes i patinets que es salten un semàfor i provoquen un accident.
  2. Icona del comentari de: Barceloní. a novembre 09, 2021 | 16:47
    Barceloní. novembre 09, 2021 | 16:47
    Molt bé. A veure quan veiem davant el jutge als conductors de bicicletes i patinets que es salten un semàfor i provoquen un accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa