VÍDEO | Una dona cega, obligada a arrambar-se a la paret per una moto que va per la vorera

Un usuari de Twitter inicia una croada contra el col·lapse del trànsit i els incompliments al seu carrer

Un veí del barri del Guinardó, al districte d’Horta-Guinardó, ha iniciat una croada amb què busca alertar del col·lapse viari i dels incompliments d’alguns conductors de motos al seu carrer. Es tracta, en concret, de la rambla de la Muntanya a tocar de la cruïlla amb el passeig Maragall. Un dels últims vídeos publicats per @eduard_13bcn mostra com una dona cega ha d’arrambar-se a la paret perquè una moto circula per la vorera.

La seqüència mostra com el trànsit està aturat i, per evitar la cua, la moto va per la vorera. En un moment donat es creuen la dona cega, que camina amb l’ajuda d’un gos guia, i el motorista. Ha estat a l’altura del número 5 del carrer. En sentir el soroll del motor, la dona s’arramba a la paret i s’atura. El motorista, però, s’atura per deixar-la passar i, quan ella ho fa, segueix circulant per la vorera.

El mateix usuari alerta amb diverses imatges de la densitat del trànsit des de primera hora del matí a la rambla de la Muntanya, tal com mostra a través de piulades.

I és especialment crític amb l’actitud d’alguns motoristes, a qui ha gravat en diverses ocasions circulant per la vorera.

Més informació

Nou comentari