VÍDEO | “Patint els MotoGP”: la perillosa odissea d’un ciclista a Barcelona

Un usuari de Twitter grava el recorregut per mostrar la proximitat de motos i cotxes

Circular amb bici per l’avinguda Madrid i el carrer Berlín, a la frontera entre els districtes de Les Corts i Sants-Montjuïc, és tota una odissea. Això ha volgut demostrar un usuari de Twitter que ha gravat el recorregut mentre circulava amb bici. Ho ha fet per mostrar el perill a què s’enfronten els ciclistes en aquest tram, on no hi ha carril bici segregat i, per tant, han de circular al mateix carril que cotxes i motos.

“Totalment desprotegits” i “patint diàriament les lijades dels MotoGP” han estat els termes que ha fet servir l’usuari @mikel_bcn per denunciar la situació i per reclamar un carril bici segregat.

Resposta de motoristes

El col·lectiu Motoristes Bcn, defensor de la moto a la capital catalana, ha contestat a través de Twitter després de veure les imatges apuntant al “risc” que suposen “les bicis, patinets i paticoses” per als vianants. “També podria fer un registres de les noves autopistes per a bicis, patinets i paticoses que circulen a 10/20/25 km/h per les voreres i posen en risc a milers de vianants!”, ha exclamat el col·lectiu en una piulada.

Més informació

Nou comentari