Un pacte laboral a Barcelona buscarà reduir desplaçaments a la feina en hora punta

Tindrà l'objectiu de descongestionar el transport públic, segons la regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón (PSC), ha anunciat que l’Ajuntament de Barcelona treballa en un pacte laboral per reduir els desplaçaments a la feina en hores punta. Ho ha dit en una entrevista al Bàsics de Betevé, que ha traslladat que algunes iniciatives en aquest sentit seran el teletreball, la flexibilitat en l’horari d’entrada a l’oficina i els plans de desplaçament a les empreses.

La intenció és descongestionar el trànsit a més del transport públic, on la por a un possible contagi podria ser fatal per a la mobilitat de la ciutat, ja que usuaris de metro o bus es passarien al cotxe i podrien col·lapsar la ciutat.

Tot plegat estarà inclòs, segons la regidora, en el marc del pacte de ciutat, que inclou partits i actors de diversos sectors i que s’ha de signar al juliol. “La música sona molt bé”, ha celebrat respecte a l’avenç del pacte laboral.

A més, el consistori crearà una oficina d’assessorament perquè les companyies puguin informar-se sobre quines fórmules poden fer servir per reduir els desplaçaments en hora punta.

Més informació

Nou comentari