Un nou carril bici davant de la Sagrada Família

Es reduirà un carril de circulació de vehicles motoritzats per deixar espai a la bicicleta al carrer Mallorca entre Sicília i Cartagena

Un nou carril bici recorrerà el carrer Mallorca, a la part de baix de la Sagrada Família, i farà que s’elimini un carril de circulació. El tram que gaudirà del nou espai per moure’s en bicicleta serà el comprès entre els carrers Sicília i Cartagena. A més, també s’ampliaran tres xamfrans de la mateixa zona. Ho ha anunciat l’Ajuntament aquesta mateixa setmana.

El sector que aplega set illes de cases veurà com s’elimina el carril per on passen vehicles motoritzats del costat mar. D’aquesta manera, en comptes de quatre carrils de circulació passaran a ser-ne tres –més un per a bicis–. 

De fet, la reducció del carril d’ús per a cotxes i motos s’allargarà des de la cruïlla amb la via de Cartagena fins a la de Dos de Maig. En aquell tram extra del carrer Mallorca està previst situar-hi un cordó de serveis en comptes del carril bici. 

Segons ha detallat el mateix Districte de l’Eixample, es redistribuiran els carrils d’aquestes illes aquest dissabte i diumenge. I també han licitat l’ampliació dels xamfrans i caldrà que el projecte del carril bici contempli aquestes modificacions. Es tracta dels dos xamfrans del costat Llobregat del carrer de Sardenya i del xamfrà mar – Besòs de Marina. De moment, ja s’ha col·locat la senyalització excepcional a peu de carrer.

Més informació

Nou comentari