Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un nou carril bici davant de la Sagrada Família
  • CA

Un nou carril bici recorrerà el carrer Mallorca, a la part de baix de la Sagrada Família, i farà que s’elimini un carril de circulació. El tram que gaudirà del nou espai per moure’s en bicicleta serà el comprès entre els carrers Sicília i Cartagena. A més, també s’ampliaran tres xamfrans de la mateixa zona. Ho ha anunciat l’Ajuntament aquesta mateixa setmana.

El sector que aplega set illes de cases veurà com s’elimina el carril per on passen vehicles motoritzats del costat mar. D’aquesta manera, en comptes de quatre carrils de circulació passaran a ser-ne tres –més un per a bicis–. 

De fet, la reducció del carril d’ús per a cotxes i motos s’allargarà des de la cruïlla amb la via de Cartagena fins a la de Dos de Maig. En aquell tram extra del carrer Mallorca està previst situar-hi un cordó de serveis en comptes del carril bici. 

Segons ha detallat el mateix Districte de l’Eixample, es redistribuiran els carrils d’aquestes illes aquest dissabte i diumenge. I també han licitat l’ampliació dels xamfrans i caldrà que el projecte del carril bici contempli aquestes modificacions. Es tracta dels dos xamfrans del costat Llobregat del carrer de Sardenya i del xamfrà mar – Besòs de Marina. De moment, ja s’ha col·locat la senyalització excepcional a peu de carrer.

Més notícies
El carril bici que connecta Barcelona amb Esplugues es converteix en un sorral en l'entrada a la capital. | A. L.
Els 10 pitjors trams de carril bici de Barcelona
Notícia: Els 10 pitjors trams de carril bici de Barcelona
Comparteix
El Bicicleta Club de Catalunya acompanya el TOT Barcelona en un recorregut per la ciutat
L’Ajuntament reduirà carrils en un carrer proper a Glòries saturat pel trànsit col·lateral
Notícia: L’Ajuntament reduirà carrils en un carrer proper a Glòries saturat pel trànsit col·lateral
Comparteix
L'enderroc del tambor viari va portar milers de cotxes a un tram de dues illes de cases que fins aleshores veien passar molt pocs cotxes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa