Un bus s’equivoca i provoca destrosses en un carrer de Barcelona

El conductor s'equivoca de ruta i acaba en un carrer massa estret

L’embolic d’un conductor d’autobús ha acabat amb destrosses a un carrer de Nou Barris. Cap a les 14 hores d’aquest migdia el conductor de la línia 11 s’ha equivocat i ha girat pel carrer Jaume Pinent, dos carrers abans del d’Artesania, per on seguia la seva ruta. Fonts de TMB han detallat al TOT Barcelona que el vehicle circulava sense passatgers.

Quan el conductor ha girat per Jaume Pinent, situat al barri de les Roquetes, a Nou Barris, no tenia possibilitat de fer marxa enrere. Així, ha decidit seguir per Jaume Pinent i girar pel carrer Romaní. Després de recórrer aquest carrer, ha intentat girar per Vidal i Guasch, on ha fet caure pilons i un fanal per la dificultat de la maniobra. Finalment, però, ha aconseguit completar-la.

Un vídeo que circula per Whatsapp mostra les destrosses que ha deixat el vehicle. A més, tal com es veu al vídeo, l’autobús s’ha quedat encallat a la cruïlla entre Vidal i Guasch i Jaume Pinent. 

En adonar-se del seu error, el conductor de l’autobús s’ha posat en contacte amb la sala del centre de control, que ha avisat la Guàrdia Urbana, segons informa TMB a aquest diari. La policia local ha fet la prova d’alcoholèmia al conductor, que ha donat un resultat de 0,0.

Hores després, també ha transcendit a Twitter un nou vídeo del vehicle amb cops i vidres trencats a diferents parts, des del lateral fins a la carrosseria del darrere.

 

Més informació

Nou comentari