Últims dies de la moratòria en el canvi de costat de l’aparcament en molts carrers de Barcelona

La norma es va deixar en suspens durant l'estat d'alarma però es reactiva la setmana que ve i caldrà fer el canvi que va quedar pendent

El canvi de costat com a zona d’aparcament és que norma en molts carrers de Barcelona cada més o cada trimestre, es reactiva l’1 de juliol. Aquesta norma, que s’aplica tant en l’àrea verda com en zones sense regulació, s’havia anul·lat durant el confinament per evitar que els conductors haguessin de sortir de casa per fer la maniobra o fins i tot haver de donar voltes per trobar estacionament si ja es trobaven el costat bo ocupat.

L’Ajuntament va anunciar el 26 de març que, malgrat que tocava fer el canvi l’1 d’abril, la norma quedava en suspens mentre durés l’estat d’alarma, i fins i tot va dir que taparia els senyals que recorden l’obligatorietat de fer aquest canvi periòdicament.

Ara s’ha acabat l’estat d’alarma i el confinament i s’ha decidit reactivar la norma dimecres que ve, dia 1. Els conductors que aparquin en algun dels carrers on s’aplica, per tant, han d’estar el cas i canviar el vehicle de banda a partir d’aquest dia si volen evitar-se una multa. Aquesta mesura s’aplica a tots els districtes de la ciutat alhora, segons fonts municipals.

Més informació

Nou comentari