Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Uber aconsegueix places fixes a l’aeroport de Barcelona
  • CA

La companyia Uber ha aconseguit places d’aparcament fixes a l’aeroport de Barcelona, així com al de Barajas i al de Màlaga, per recollir passatgers que hi aterrin. Només podran recollir als qui hagin reservat el trajecte amb l’antelació mínima que exigeix la llei, per no competir amb els taxis, però igualment consolidaran la seva rivalitat amb els taxistes.

La firma de VTC ha anunciat en un comunicat que ha guanyat una licitació d’AENA per disposar de 26 places al Prat, distribuïdes per 5 punts diferents dels aparcaments de la T1, la T2 i Corredor Aeri. Les podran començar a fer servir “en les pròximes setmanes”, mentre que a Barajas ja estan actives aquest dimecres amb l’afegit d’un nou servei premium que permet als viatgers ser recollits només aterrar. Els trajectes a i des de aeroports són un dels preferits a la plataforma, que assegura que n’han fet 4 de cada 5 usuaris.

El contracte inclou en total 80 places d’aparcament durant dos anys, prorrogables a un tercer. Sorprèn l’elevat nombre de places a Barcelona donada la conflictivitat entre taxistes i VTC a Catalunya. La resposta dels taxistes no es farà esperar.

Ubicació de les places fixes per a Uber a l’aeroport del Prat / Uber

La companyia defensa el seu servei i celebra la nova fita, que li permetrà “reduir els temps d’espera, facilitar l’accés al punt de recollida i oferir assistència en persona davant de dubtes”. A més, sosté que Uber així contribuirà a la recuperació de l’activitat als aeroports després de la davallada turística per la pandèmia.

Novetat

El nou servei premium, anomenat Black Airport Reserve, integra a l’app la informació dels vols a temps reals a Barajas i així el cotxe reservat pot recollir al passatger just quan ja ha aterrat el seu avio “de forma fàcil i segura”. Ha de reservar el trajecte, això sí, abans d’enlairar-se: 30 dies abans com a màxim i dues hores abans com a mínim. La nova funcionalitat començarà a funcionar la setmana vinent.

Si hi ha retards de fins a una hora o altres modificacions, el preu del trajecte reservat es mantindrà. El conductor estarà connectat a l’app amb una hora d’antelació i així rebrà notificacions en cas d’aterratges amb demora. Esperarà gratuïtament al passatger al punt de recollida Uber fins a 60 minuts després de l’hora d’aterratge, per donar-li temps de recollir l’equipatge, refrescar-se o el que necessiti.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa