Tres dies més d’alteracions a Rodalies per les obres a Sants

Les línies R2, R3, R7 i R11 tindran modificacions d'horaris i recorregut

Les obres d’Adif a l’estació de Sants provocaran canvis en els serveis de Rodalies el 23, 24 i 25 d’octubre, principalment a les línies R2, R3, R7 i R11. Renfe ha reprogramat el seu servei i a la R2 sud reduirà l’oferta el dia 23 a quatre trens per hora i sentit (dos des de Vilanova i dos des de Sant Vicenç), i a dos trens per hora i sentit el dissabte i diumenge. Pel que fa a la R2 nord, entre Maçanet i l’aeroport via Granollers, l’oferta es reduirà divendres a dos trens per hora i sentit.

A la R3, entre Puigcerdà i l’Hospitalet, via Vic, entre divendres i diumenge els trens iniciaran o acabaran recorregut a Sant Andreu Arenal, i els usuaris entre l’Hospitalet i Sant Andreu hauran d’agafar el metro, la R4 o la R12 per arribar-hi.

La línia R7, Cerdanyola Universitat-Sant Andreu Arenal, iniciarà o acabarà recorregut a Montcada Bifurcació entre el 23 i el 25 d’octubre. Els viatgers que agafessin el tren o volguessin arribar fins a Sant Andreu Arenal o Torre del Baró hauran de continuar el recorregut amb les línies R3, R4 i R12.

Pel que fa a la R11, entre Sants i Portbou, els trens iniciaran o finalitzaran el seu recorregut a l’Estació de França. Els usuaris amb origen o destinació Passeig de Gràcia i Sants hauran d’agafar el metro des de l’estació de Clot – Aragó com a servei alternatiu, o connectar-hi amb la la R1 i R2 des de Sants.

Durant aquests tres dies, a més, les línies que circulen pel túnel de Passeig de Gràcia (R2 sud, R2 nord, R13, R14, R15, R16 i R17) canviaran les seves vies d’estacionament. Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per fer el transbordament a les estacions de metro amb correspondència amb estacions de Rodalies.

Nou comentari