Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tarda de cues a les principals vies de l’entorn de Barcelona
  • CA

Dificultats de nou per circular en vehicle privat a Barcelona i la seva rodalia, aquest cop per la tarda. El Servei Català de Trànsit informa de circulació densa i amb retencions a diferents punts de la xarxa viària de Barcelona i de l’àrea metropolitana aquest dijous a la tarda.

Trànsit informa d’embussos a diferents punts de la ronda Litoral aquesta tarda, amb caravana densa de vehicles de dos a quatre quilòmetres tant cap al nus del a Trinitat com en direcció al Llobregat. A més, es registra fins a set quilòmetres de congestió a la ronda de Dalt en direcció al Nus de la Trinitat.

A banda, el Servei Català de Trànsit adverteix de cues quilomètriques en vies de l’àrea metropolitana i dels voltants de Barcelona, com la C-32 -que enllaça la capital amb el Garraf-, la C-58 -que uneix Barcelona amb Sabadell i Terrassa-, o la AP-7, amb especials dificultats entre Montornès i la Roca del Vallès en direcció a Girona i a Mollet en direcció a Tarragona.

Trànsit ha admès un augment dels problemes en la circulació amb vehicle privat a Barcelona, sobretot en els accessos a la ciutat i en hora punta del matí. El servei depenent de la Generalitat estima que ara es produeixen fins a 10 quilòmetres més de cues cada dia per entrar a la capital, amb més incidència a les rondes, la C-23 i la C-58.

Més notícies
La Marató de Barcelona obligarà a alterar 65 línies de bus / ACN
La Marató de Barcelona obligarà a alterar el 66% de les línies de bus
Notícia: La Marató de Barcelona obligarà a alterar el 66% de les línies de bus
Comparteix
TMB recomana fer servir el metro per desplaçar-se per la ciutat el pròxim diumenge
El túnel de Glòries en sentit Besòs / ACN
El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona
Notícia: El nou túnel de Glòries posa a prova la mobilitat de la zona
Comparteix
L’obertura del túnel en sentit Besòs, prevista pel cap de setmana, obligarà a fer alguns canvis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa