Trablisa assegura que s’han obert tots els filtres de l’aeroport per mitigar les cues

L'empresa assegura que a la T1 la mitjana d'espera per passar els controls ha sigut d'uns 17 minuts entre les 9 hores i les 11 hores

La directora de Recursos Humans de Trablisa, Pilar Albacete, ha fet un balanç “tranquil·litzador” de la jornada i ha celebrat la “normalitat” de les xifres de pas. Segons ha detallat, durant les últimes hores del matí s’han obert tots els filtres de seguretat: els 10 de la Terminal 1 i els 5 de la Terminal 2.

[r:1]

Precisament a la T2 ha estat el punt on s’ha detectat una mitjana d’espera més alta, quan hi ha hagut un pic de 40 minuts a les 9 del matí. Albacete ha concretat que a la terminal amb més volum de passatgers hi ha 75 treballadors de seguretat al torn actual i 41 a l’altra.

Sobre el temps d’espera mitjà en total, la representant de Trablisa ha indicat que s’ha mantingut en una mitjana de 17 minuts entre les 9 hores i les 11 hores del matí.

Respecte a la queixa del comitè de vaga, que ha assegurat que set treballadors s’han presentat al seu torn i els han obligat a treballar tot i no correspondre’ls en els serveis mínims, Albacete ho ha negat de totes totes. “És absolutament fals. El que hem fet és comunicar al personal que ha vingut a treballar la designació dels serveis mínims per als pròxims dies”, ha subratllat. Alhora, ha retret als treballadors que hagin mantingut l’aturada laboral perquè la considera “il·legal”.

En relació a la contractació de personal d’altres indrets que han estat destinats al Prat els dies de vaga, Albacete ha negat que s’hagi fet per cobrir la manca d’empleats per l’aturada laboral. “Cobrim baixes, que n’hi ha vàries, com en qualsevol altra època de l’any. És el normal”, ha reivindicat.

Més informació

Nou comentari