Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Torna el pàrquing de pagament en aquesta concorreguda zona de Barcelona

Aquesta Setmana Santa el temps serà típicament d’abril, diuen els meteoròlegs. Això vol dir temperatures suaus, poc vent i, també malauradament, poca o gens de pluja. Però per als qui us quedeu a Barcelona, és el temps ideal per fer una incursió a la zona de platges, ja sigui per prendre el sol, practicar esport o fer un bon dinar o un vermut. Però si heu de desplaçar-vos en cotxe, heu de tenir en compte que des de l’1 abril i fins al 30 de setembre, heu de pagar per estacionar a la zona de platges de Sant Martí, i que a més, només podeu estar-hi un màxim de dues hores. Per tant, justet per al vermut, però no tindreu pas temps de dinar. L’Ajuntament ha reactivat la regulació de la zona blava en 322 places d’aparcament a peu de platja. Cal recordar que a la zona de la Barceloneta la zona blava està activa tot l’any, així que no us escapareu de pagar si aneu a qualsevol platja de la ciutat en cotxe. Recordeu, però, que teniu parades de metro de l’L4 que us deixen molt a prop del mar, estalviareu temps, diners i segurament paciència perquè costarà d’aparcar.

Pagar la zona blava fins al 30 de setembre  

L’Ajuntament de Barcelona argumenta que aquesta regulació té per objectiu “que el màxim nombre de persones es puguin beneficiar de poder estacionar a la via pública al costat de les platges urbanes”. En concret, es tracta de 83 places a l’avinguda d’Icària, entre el carrer Joan Miró i el passatge Llacuna; 89 places als carrers Salvador Espriu, Frederic Mompou i el passatge Llacuna; i 150 places a l’avinguda Litoral, entre el carrer Joan Miró i el carrer Litoral.

L’horari de regulació és de 9 a 20 h, de dilluns a diumenge, festius inclosos, i s’aplica la tarifa B. El preu per estacionar varia en funció del distintiu ambiental del vehicle, dels 0 euros, en el cas dels cotxes i motos 0 emissions, als 3,50 euros per hora, en el cas dels automòbils sense distintiu ambiental. Si teniu el distintiu B, pagareu 3,25 euros l’hora, 3 si teniu la C i 2,25 si teniu el distintiu ECO.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa