Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB recupera un directiu cedit a l’ATM perquè desenvolupés la T-Mobilitat
  • CA

El fins ara director de l’àrea de la T-Mobilitat a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Òscar Playà, torna a casa. Playà és un directiu de Ferrocarril Metropolità de Barcelona, l’empresa que gestiona la xarxa de metro de la capital catalana i que forma part del grup de TMB, però estava cedit a l’ATM per desenvolupar el nou bitllet de transport que entrarà en circulació a l’abril. Fonts de TMB avancen al TOT Barcelona que l’exresponsable de la T-Mobilitat a l’ATM ocuparà la direcció de l’àrea d’operacions del metro.

La vacant a l’ATM –un ens format per la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà– l’ocuparà Alfons Andreu, que també és un directiu de TMB cedit. Andreu era fins fa uns dies el cap de servei d’operacions de la T-Mobilitat a l’ATM, i ara serà el director de la T-Mobilitat a l’entitat. 

[r:1]

El retorn d’Òscar Playà se suma a altres incorporacions que s’han donat en les últimes setmanes al grup TMB, format per Ferrocarril Metropolità de Barcelona i Transports de Barcelona, que gestionen la xarxa de metro i bus de la ciutat, respectivament. L’arribada del nou conseller delegat, Gerardo Lertxundi, en substitució d’Enric Cañas ha propiciat canvis en la cúpula, començant per la incorporació d’un director de metro després de 14 mesos sense una persona encarregada exclusivament al lloc. Des de la destitució de l’antic director de metro, Marc Grau, el conseller delegat n’havia assumit les funcions.

[r:2]

Els canvis s’han notificat als treballadors avui i es van fer efectius el 10 de febrer, segons consta en una nota interna consultada per aquest diari. ​

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa