Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
TMB avisa els conductors de bus que no cal portar mascareta contra el coronavirus
  • CA

Un document distribuït entre els conductors de bus de Barcelona recull diverses mesures de prevenció de cara a l’arribada del Mobile World Congress (MWC) i la por al coronavirus. Els responsables de Transports de Barcelona, l’empresa del grup de TMB que gestiona la xarxa de bus, desaconsellen l’ús de mascaretes als conductors com a mesura de protecció.

“Portar la mascareta quirúrgica en la població no malalta no està recomanat”, recull el document, a què ha tingut accés el TOT Barcelona. En cas que els conductors en vulguin portar la companyia els facilitarà una “que serà d’ús obligatori”. 

[r:1]

La companyia també insta els empleats a rentar-se les mans de forma freqüent. Ho fa de cara a l’arribada del congrés de mòbils, que està en entredit per les cancel·lacions d’aquests dies.TMB recorda a la plantilla del bus, però, que el risc a Catalunya és baix. “No obstant, tenint en compte que estem en fase d’epidèmia de la grip estacional, i que ens propers dies la ciutat de Barcelona viurà un dels esdeveniments de negocis més importants amb una presència forta estrangera, d’acord amb el servei mèdic de TMB, hem cregut oportú recordar algunes pautes per evitar contagis“, diu l’escrit, enviat ahir a la plantilla.

Finalment, reivindica que l’empresa està en contacte amb la direcció general de salut i demana als empleats que contactin amb el personal del servei sanitari de TMB en cas de tenir dubtes. 

Fonts de la companyia argumenten que els “comandaments” de Ferrocarril Metropolità de Barcelona i Transport de Barcelona, les empreses responsables de la xarxa de metro i bus i que formen part de TMB, estan traslladant “pautes” als treballadors. Ho fa “per evitar contagis de qualsevol malaltia que es transmeti a través de vies respiratòries, en la línia del que recomanen les autoritats sanitàries”. 

Més notícies
La llista d’empreses que han cancel·lat la seva assistència al MWC
Notícia: La llista d’empreses que han cancel·lat la seva assistència al MWC
Comparteix
GSMA, el consorci organitzador del Mobile World Congress, es reunirà divendres per decidir si cancel·la el congrés

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa