Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Talls a Rodalies durant tot el cap de setmana: Com afecta a Barcelona?
  • CA

La futura estació de la Sagrera està portant cua pels usuaris de Rodalies, fruit dels talls que s’estan produint a efecte de les obres que s’estan duent a terme. L’últim afecta la línia R1: els trens començaran i acabaran el recorregut a Badalona tant dissabte com diumenge.

Aquestes obres complementen les que van començar a inicis d’octubre i que afecten el tram entre l’estació de Sant Andreu Comtal i la Sagrera. És a dir, les línies R2 Nord i R11.

Obres centrades al pont de Bac de Roda

Aquest cop, les obres se centraran en l’entorn del pont de Bac de Roda. L’objectiu és avançar amb el cobriment de les vies entre el Clot i la Sagrera i per això qui hi passegi per la zona veurà que s’han instal·lat unes noves bigues a tots dos costats del pont.

En total, hi treballen més de 600 persones al llarg de tot el dia. Les obres, que fa un mes que estan en marxa en aquesta zona, ja han instal·lat prop d’1 km ve raïls, 120 metres de mur i mig centenar de bigues que serviran per fer el túnel per on passaran les línies de Mataró i Granollers.

Quines alternatives hi ha per arribar a Barcelona?

La R1 acabarà aquests dies a Badalona, motiu pel qual qui vulgui arribar fins a la capital haurà de buscar-se un transport alternatiu. Una opció és canviar-se al Metro; agafar la línia L2 a Pompeu Fabra que entra a Barcelona pel districte de Sant Martí i va fins al Paral·lel. També es pot fer servir l’autobús B7, que uneix Badalona i Sant Adrià del Besòs o el tramvia.

Tot i que aquestes afectacions només haurien de durar durant el cap de setmana, els talls en altres punts de Rodalies seguiran fins al 10 de desembre, segons les previsions d’Adif.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa