Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com sobreviure a la cursa del Corte Inglés d’aquest cap de setmana

Aquest pròxim diumenge 7 de maig la mobilitat a Barcelona es veurà afectada per la cursa més multitudinària que es corre a la capital catalana: la cursa El Corte Inglés. És per aquest motiu que Transport Metropolità de Barcelona (TMB) modificarà els recorreguts de 36 línies del seu servei d’autobusos, en alguns casos variant-ne el corregut en els trams afectats i en altres simplement reduint-ne el recorregut.

El tret de sortida de la cursa serà a les 9 hores del matí a la plaça de la reina Maria Cristina. Un cop els corredors comencin a sortir del punt d’inici aniran recorrent els principals carrers de la ciutat, com l’avinguda Diagonal, el passeig de Gràcia, els carrers d’Aragó i Viladomat, la gran via de les Corts Catalanes, els carrers de Marina i d’Ausiàs Marc, la ronda de Sant Pere. La meta de la 43a edició de la cursa del Corte Inglés estarà situada a la plaça de Catalunya. Les afectacions al transport públic, però, començaran abans que els corredors omplin els carrers de la ciutat.

Segons calcula TMB, els efectes a la mobilitat de la capital catalana començaran a les 6 hores del matí i duraran fins a les 14 hores del migdia. Les línies d’autobús que veuran els seus recorreguts afectats són: D40, D50, H6, H8, H10, H12, H16, V3, V5, V7, V9, V11, V13, V15, V17, V19, V21, 6, 7, 19, 22, 24, 27, 33, 34, 39, 47, 55, 59, 63, 67, 68, 78, 113, 141. El servei d’autobús turístic que ofereix la capital catalana també patirà canvis en el seu recorregut.

Més de 21 mil participants l’any passat

La passada edició de la cursa del Corte Inglés, considerada com la més important de les que se celebren a Catalunya va comptar amb la participació de 21.016 persones, segons un comunicat de l’organització. Els dos guanyadors de la categoria femenina i la masculina han realitzat “el recorregut més ràpid de la història de la competició” pel centre de la ciutat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa