Retencions a les sortides de Barcelona a l’inici del pont de desembre

Les cues de trànsit han tornat a formar-se aquesta tarda a les principals sortides de Barcelona, coincidint amb l’inici de l’operació sortida pel llarg pont que desembre regala enguany, que pot estirar-se durant cinc dies en el millor dels casos, fins dimecres de la setmana que ve. El Servei Català de Trànsit informava als volts de les 18.15 hores d’aquest divendres de circulació densa de vehicles i de retencions a la xarxa viària de Barcelona, en especial a la ronda Litoral i a la ronda de Dalt en tots dos sentits de la marxa. El Servei Català de Trànsit calcula que més de 170.000 vehicles han abandonat l’àrea metropolitana de Barcelona entre les 15.00 i les 20.00 hores, informa l’ACN.

Les dificultats i la marxa lenta a la ronda Litoral aquesta tarda s’allarga en trams de dos a quatre quilòmetres en direcció al nus de la Trinitat. En la direcció contrària, cap al Llobregat, la circulació és lenta al llarg d’uns vuit quilòmetres de via. En el cas de la ronda de Dalt, el trànsit és intens al llarg d’uns 10 quilòmetres en sentit Llobregat i en uns 11 quilòmetres cap al nus de la Trinitat. També s’han registrat retencions al llarg d’uns quatre quilòmetres a la C-58 en sentit sud. El carril Bus-Vao de la C-58 s’ha obert a tots els vehicles en sentit Ripollet per intentar descongestionar la calçada.

El Servei Català del Trànsit ha previst que uns 485.000 vehicles surtin de l’àrea metropolitana de Barcelona entre les 15.00 hores d’aquest divendres i les 15.00 hores de demà dissabte, coincidint amb el pont de desembre. Trànsit pronostica que els problemes per embussos es poden concentrar a la C-16, la C-17, la C-14, la C-25 i els accessos a Andorra. Totes elles són vies que s’encaminen cap a poblacions de muntanya i pistes d’esquí.

El servei de la Generalitat ha activat el dispositiu especial per l’operació sortida a les 15.00 hores d’aquest divendres i mantindrà el control fins el pròxim dimecres, 8 de desembre. Trànsit espera un retorn esgraonat a Barcelona i el seu entorn entre dilluns i dimecres de la setmana que ve.

Comentaris

    Un Aragonés Desembre 03, 2021 | 20:26
    Aquí no hi ha ni emergència social, ni emergència econòmica NI HÒSTIES. Generalitat de Catalunya,

Nou comentari

Més notícies
Una treballador de Nissan sortint de la planta de la Zona Franca / ACN

Una empresa australiana entra en joc per instal·lar-se als terrenys de Nissan

Goodman proposa un inversió de 550 milions per fer un projecte industrial i logístic
Encara queden 4 peatges a Catalunya ACN

Surts en cotxe aquest pont? Les autopistes on encara hauràs de pagar

Quatre vies importants de Catalunya encara mantenen les barreres