Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Afectacions i retards a les línies L9 i L10 del metro per una fuita d’aigua
  • CA

Una incidència tècnica provocada per una fuita d’aigua està deixant aquest dimecres al matí diverses afectacions a les línies L9 Sud i L10 Sud del metro de Barcelona. Segons la informació facilitada per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), aquest problema tècnic s’ha produït poc abans de les vuit del matí i està provocant retards i temps d’espera superiors als habituals en diferents punts d’aquestes dues línies afectades. A través d’una publicació a les xarxes socials, la companyia ha anunciat que els tècnics ja estan treballant per poder normalitzar el servei com més aviat millor.

En concret, la línia L9 Sud funcionat amb normalitat entre les estacions de la terminal 1 de l’Aeroport del Prat i la de Fira. Tanmateix, el servei només es pot realitzar a través d’una llançadora entre les estacions de Fira i Torrassa i també des de l’aturada de Torrassa i fins a la de Zona Universitària.

Pel que fa a la línia L10 Sud, el servei funciona amb normalitat entre les estacions de ZAL / Riu Vell i la de Provençana, però està completament aturat entre les aturades de Can Tries / Gornal i Collblanc. Per poder realitzar aquest recorregut, TMB ha habilitat un servei llançadora per via única entre les estacions de Foc i Provençana i un bus especial per realitzar el tram de la línia que va de Can Tries / Gornal fins a Provençana.

Queixes pels retards i la incertesa

En aquest sentit, diversos usuaris han utilitzat les xarxes socials per queixar-se per la lentitud del servei i la llarga espera per poder utilitzar aquestes dues línies de metro. Malgrat que la companyia assegura que s’està informant de la incidència i les afectacions a tracés de la megafonia i de les pantalles ubicades a les diferents estacions afectades per aquest problema tècnic, alguns passatgers han denunciat que les dificultats per accedir i conèixer exactament quines són les opcions alternatives, ja que es tracta de transbords de “sis pisos de diferència i molt extensos”, motiu pel qual hi ha una certa sensació d’incertesa i abandonament per part d’una part dels usuaris afectats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa