Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Reforç policial per l’última visita oficial del Girona al vell Camp Nou

La visita del Girona FC al Camp Nou per enfrontar-se al FC Barcelona aquest dilluns al vespre ha obligat la Guàrdia Urbana a preparar un reforç extraordinari tant de la presència policial com de la mobilitat al voltant de l’estadi blaugrana. Aquest partit corresponent a la jornada número 28 de la lliga espanyola se celebrarà a les nou de la nit i suposarà la darrera visita del club gironí a les instal·lacions del Barça abans del seu tancament per les obres de remodelació, que obligaran el primer equip a jugar a l’Estadi Olímpic de Montjuïc durant la temporada 2023-2024.

A través d’una publicació a les xarxes socials, el cos policial barceloní ha recomanat als aficionats que s’acostin al Camp Nou accedir als voltants de l’estadi amb antelació per evitar cues i possibles col·lapses de trànsit, sobretot tenint en compte que el partit coincideix amb l’operació tornada de les vacances de Setmana Santa. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana recorda que la utilització del transport públic per arribar fins a l’estadi blaugrana és una de les millors opcions per patir les complicacions derivades d’aquest enfrontament, que arrencarà si no hi ha cap imprevist a les nou del vespre d’aquest diumenge.

Una inversió de 7,2 milions en mobilitat

Cal recordar que aquest traspàs temporal del Barça a Montjuïc ja és oficial i que compta amb la complicitat de l’Ajuntament de Barcelona, que crearà un pla de mobilitat per millorar els accessos al recinte valorat en 7,2 milions d’euros. El 64% d’aquesta quantitat l’assumirà el Barça i la resta aniran a càrrec del pressupost municipal. Sobre l’aportació pública, el consistori ha apuntat que aquests diners aniran destinats a millores que romandran de forma permanent a la muntanya de Montjuïc. Amb el nou pla s’habilitaran busos llançadora des de la plaça d’Espanya o l’estació de Sants fins a l’estadi i es crearà un nou carril per a bicicletes que arribarà fins a la zona de l’Hotel Miramar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa