El passeig marítim de la Barceloneta tindrà un radar l’any que ve

L'Ajuntament de Barcelona ha comprovat que la majoria de vehicles hi vulneren el límit de velocitat

El passeig marítim de la Barceloneta sumarà un nou radar de velocitat per a la ciutat de Barcelona. L’Ajuntament de Barcelona hi situarà un control el 2021 per vigilar que els vehicles no excedeixin el límit de 30 quilòmetres per hora del passeig. Concretament, el radar estarà col·locat al passeig marítim entre hospital del Mar i el barri de la Barceloneta, segons ha anunciat el consistori. 

[r:1]

La regidora de Mobilitat, Rosa Alarcón, ha precisat que aquesta mesura de control servirà per poder baixar a la calçada el carril bici que actualment comparteix espai amb els vianants. A més, ha exposat que el radar pedagògic situat en aquest punt fa un temps va constatar que els vehicles se saltaven el límit de velocitat sovint. Durant aproximadament un mes un radar de tram va mesurar la velocitat amb què circulaven els vehicles, i els resultats que ha obtingut el consistori l’han portat a col·locar-ne un de permanent. 

Més informació

Comentaris

    odisea 25/01/2020 1:07 pm
    Todo sea para recaudar,este Ayuntamiento es de traca,una estafa,nada positivo su lema impuestos y multas.de verguenza,tendrian que hecharlos a todos estos vividores ,y la ciudad da pena verla desde que llegaron.

Nou comentari