Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Operació sortida des de Barcelona per un cap de setmana llarg

Més de 180.000 cotxes ja han sortit de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) per donar el tret de sortida a un cap de setmana llarg, ja que dilluns és festiu a la capital catalana. Segons el Servei Català de Trànsit, aquesta xifra suposa el 40% del volum previst de vehicles que sortiran de Barcelona fins demà, dissabte 3 de juny, a les 15 hores de la tarda. Tot i que l’operació sortida ha començat sense masses imprevistos, l’accident d’un camió a Vilobí d’Onyar (Selva) ha generat cues quilomètriques que han condicionat el flux i el ritme dels cotxes que sortien de la capital.

Ara bé, aquest matí el trànsit a la ronda de Dalt sí que ha patit alguna afectació. Un accident ha obligat a tallar un carril de circulació a la ronda de Dalt i, en conseqüència, ha provocat cues quilomètriques. L’incident que tingut lloc al tram que hi ha entre el nus de la Trinitat i la Vall d’Hebron, un dels principals accessos de la ciutat. La circulació, però, s’ha reprès sense masses inconvenients poc després.

Accident mortal

L’accident de la ronda de Dalt d’aquest matí no ha sigut l’únic accident que hi ha hagut a la ciutat de Barcelona. Una dona de 33 anys ha mort aquest divendres després de ser atropellada per una moto a Barcelona. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí a través d’una publicació a les xarxes socials, els fets van tenir lloc aquest dijous al vespre a l’encreuament entre el carrer de Bretón de los Herreros i l’avinguda de la Riera de Cassoles, en un dels extrems del districte de Gràcia.

Per causes que encara s’estan investigant, la víctima va ser atropellada per una moto en aquest punt, resultant greument ferida. La dona va ser traslladada ràpidament a un centre hospitalari de la capital catalana en un estat molt greu i finalment ha acabat morint a les instal·lacions sanitàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa