Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Obres al túnel de les Glòries: dos carrils menys fins a finals d’agost
  • CA

Nova actuació al túnel de les Glòries. La instal·lació de balises lluminoses als accessos de la flamant infraestructura obliga des d’aquest dilluns a tallar al trànsit un carril per sentit. La previsió municipal és que els treballs s’allarguin fins al 31 d’agost, de manera que aquesta afectació a la mobilitat es mantindrà activa durant tot el mes d’agost restant.

Segons detalla el consistori, les obres obligaran a restringir de manera parcial la circulació en sentit Besòs a la Gran Via de les Corts Catalanes, en concret entre els carrers de Marina i Padilla. Això suposarà que en aquest tram puntual els cotxes passaran a tenir a la seva disposició dos carrils en comptes dels tres que hi havia fins ara.

Pel que fa al trànsit en sentit Llobregat, la previsió és que els treballs només afectin el carril bus en tot el recorregut del túnel, fet que podria comportar algunes afectacions extraordinàries en l’entrada de vehicles a la capital catalana.

Per evitar el col·lapse d’aquesta aparentment fràgil entrada a la ciutat, que veurà reduïda considerablement la seva capacitat d’absorbir trànsit mentre s’allarguin aquests treballs, l’executiu local proposa una ruta alternativa per als conductors que vulguin o hagin d’accedir a Barcelona per aquesta zona. En concret, l’administració recomana als vehicles que entrin a la capital catalana per la Gran Via de les Corts Catalanes, agafant la sortida de Bac de Roda o a través de les dues rondes.

Un estiu d’obres a les Glòries

Cal recordar que l’entorn de les Glòries ja ha patit aquest estiu diverses afectacions al trànsit. Entre el 2 i el 7 d’agost es van dur a terme tasques de pavimentació en el tram comprès entre el carrer Padilla i el carrer Lepant. En concret, l’actuació es va concentrar al tronc central de l’avinguda de la Gran Via de les Corts Catalanes.

El passat 7 d’agost també es va aprofitar per realitzar treballs d’aglomerat i de pintura que van implicar el tall al trànsit dels tres carrils de la banda muntanya del tronc central de la Gran Via.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Josep Lluís a agost 22, 2022 | 13:29
    Josep Lluís agost 22, 2022 | 13:29
    Enhorabona als tècnics responsables del nyap!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa