Temporada d’estiu, temporada d’obres de millora a les vies de la ciutat quan baixa l’afluència de vehicles. A més de les grans obres que ja hi ha en marxa i que d’una manera o altra afecten la mobilitat, també hi ha obres menors que cal tenir en compte si circulem per la ciutat aquest agost.

Pavimentació entre el 2 i el 7 d’agost

L’Ajuntament de Barcelona ha comunicat que durà a terme tasques de pavimentació entre el 2 i el 7 d’agost i implicaran diverses afectacions en el tram comprès entre el carrer Padilla i el carrer Lepant. En concret, farà treballs de pavimentació al tronc central de l’avinguda de la Gran Via de les Corts Catalanes entre el carrer de Padilla i el carrer Lepant; i d’una part del carrer Lepant a la cruïlla amb la Gran Via. Els treballs previs de pavimentació tindran lloc del 2 al 4 d’agost i comportaran l’ocupació del carril lent de cada sentit de circulació, deixant habilitats dos carrils en cada sentit. 

El tronc central de la Gran Via, tallat el 7 d’agost

El diumenge 7 d’agost, entre les 9:00 i les 21:00 hores, es faran els treballs d’aglomerat i de pintura que implicaran el tall dels tres carrils de la banda muntanya del tronc central de la Gran Via. Per la banda mar del tronc central, un dels tres carrils s’habilitarà per la circulació en sentit Llobregat i els altres dos mantindran la circulació en sentit Besòs. Per tant, la sortida del túnel tindrà només dos carrils i caldrà fer el gir obligatori cap al carrer Padilla en sentit pujada des del carril dret. A la tarda, els talls es faran a la banda mar.

Això implicarà que a l’alçada de l’entrada del túnel, en sentit sortida de la ciutat, es reduiran el nombre de carrils habituals de sortida passant de tres a un. El carrer de Lepant tindrà un carril menys.

Balises al túnel: del 22 al 31 d’agost

Després es faran els treballs d’instal·lació de balises a l’entrada del túnel de Glòries entre el 22 i el 31 d’agost. En aquest cas s’afectarà el costat mar i sempre hi haurà operatius dos carrils de circulació per sentit. Es restringirà la circulació de la Gran Via entre Marina i Padilla, i en sentit d’entrada a Barcelona s’anul·larà el carril bus d’entrada.

Durant les afectacions es recomana agafar la sortida per Bac de Roda o les Rondes per accedir a la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: X2 a agost 01, 2022 | 14:46
    X2 agost 01, 2022 | 14:46
    Els túnels de les Glories ja es podrien tancar per que son una bestiesa mes dels desastres dels dissenyadors arquitectònics de l'ajuntament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa