Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Blindatge policial a Sants i al Prat amb motiu de la publicació de la sentència
  • CA

L’accés a la parada de metro de Sants Estació de la L5 està tancada per petició dels Mossos d’Esquadra coincidint amb el dia en què, previsiblement, es farà pública la sentència del Procés. TMB ha informat a través de Twitter que, per tal de fer l’enllaç i accedir a la L5, es pot utilitzar la L3 o entrar per l’exterior. 

La connexió entre el metro i Rodalies s’ha de fer per la L3. Fonts dels Mossos han indicat a l’ACN que hi ha “alguns accessos tancats” i hi ha forta presència policial a la porta principal. 

[r:1]

Aquesta mesura recorda a la que es va aplicar durant el segon aniversari de l’1-O, quan també es van tancar alguns accessos del metro a Sants Estació. A més, la petició de la policia catalana arriba després que ahir desenes de manifestants protagonitzessin una sentada a l’estació. La protesta es va convertir en una manifestació que va tallar Gran Via i que va acabar a la plaça Sant Jaume.

Presència també al Prat

La Policia Nacional també participa en el dispositiu per preparar la publicació de la sentència. Unitats de la policia espanyola blinden accessos a l’aeroport del Prat. A més, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’estació de Girona i el port de Tarragona també tenen més presència policial que l’habitual. 

Més notícies
Desallotgen la protesta independentista que ha ocupat l’estació de Sants
Notícia: Desallotgen la protesta independentista que ha ocupat l’estació de Sants
Comparteix
Pícnics per la República havia organitzat una trobada al vestíbul malgrat la presència de policies que custodien la infraestructura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa