Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro torna a tenir director després de 14 mesos

El metro torna a tenir director després de 14 mesos des que l’últim, Marc Grau, fos cessat el 30 d’octubre de 2018. El nou director és Ramon Bacardí, fins ara màxim dirigent de la xarxa de bus i encarregat d’Innovació. Fonts de TMB avancen al TOT Barcelona que Bacardí assumirà de forma “transitòria” els tres càrrecs però que eventualment estarà al capdavant del metro exclusivament. 

Bacardí va coincidir amb el nou conseller delegat, Gerardo Lertxundi​, a l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Allà el nou encarregat de la xarxa de metro va ser director de la T-mobilitat, a més del centre d’atenció al client i del centre d’informació del transport de Catalunya. Bacardí, però, disposa d’una experiència a TMB àmplia.

El nou director de metro va accedir a l’empresa de metro i bus de Barcelona al 1987. Al 1992 va aconseguir el primer càrrec a la companyia com a director-gerent de Cooperació Exterior. Cinc anys després va assumir la direcció del servei de telecomunicacions. 

Entre 2008 i 2011 Bacardí va treballar a la Generalitat, a la conselleria d’Interior i com a director de tecnologia.

Durant els últims mesos les tasques de director de metro havien estat en mans del conseller delegat, Enric Cañas, que va ser acomiadat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa