Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El metro de Barcelona supera els 400 milions de validacions
  • CA

La xarxa de metro tancarà 2018 amb més de 400 milions de validacions, una xifra històrica que supera el rècord de l’any passat, quan es van fer 390,4 milions de viatges, segons dades de TMB. Això suposa que des de l’1 de gener, i sense comptar els horaris de tancament del metro, s’han registrat 13 viatges cada segon de l’any.

TMB atribueix aquest augment per l’ampliació de la L10 Sud, la millora de l’oferta amb més trens circulant i el creixement general de la mobilitat a l’àrea de Barcelona. De fet, el 14 de desembre ja es van superar les validacions de l’any passat i al ritme actual 2018 s’acabarà a prop dels 407 milions de viatges, un 4,3% més.

Aquest any també s’hauran batut dos rècords més: el de validacions en un sol mes –registrat a l’octubre, amb 37,94 milions– i el d’afluència en una sola setmana –que es va aconseguir del 9 al 15 d’abril amb 8,88 milions de viatges–. Pel que fa al bus, l’any tancarà amb més 202 milions de validacions gràcies a l’impuls de la nova xarxa de línies ortogonals i diagonals. El màxim històric des de la integració tarifària és del 2007, quan es van registrar 203,7 milions de viatges.

 

Més notícies
La retirada de l’amiant del metro costarà 2 milions d’euros
Notícia: La retirada de l’amiant del metro costarà 2 milions d’euros
Comparteix
TMB contractarà consultories, mantenidors, formadors, constructores i un institut mèdic
La meitat dels vagons més antics del metro té amiant
Notícia: La meitat dels vagons més antics del metro té amiant
Comparteix
TMB confirma que no hi ha risc per les persones després de fer nous mesuraments ambientals a les cabines, que han donat negatiu
L’oposició reclama a Colau més seguretat al Metro
Notícia: L’oposició reclama a Colau més seguretat al Metro
Comparteix
PDeCAT i ERC presenten proposicions per ampliar la col·laboració de Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra i elaborar un pla de seguretat específic
Augmenten a 76 els cotxes del metro amb components derivats de l’amiant
Notícia: Augmenten a 76 els cotxes del metro amb components derivats de l’amiant
Comparteix
TMB garanteix que els trens afectats no suposen cap perill

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa