Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les obres de l’Estació de La Sagrera es faran de nit entre el 24 i el 31 de juliol
  • CA

ADIF ha informat que, per a la construcció de l’estructura i els accessos de la futura Estació de La Sagrera de la Línia d’Alta Velocitat, és necessari “procedir a l’execució dels treballs per a les futures vies”. Per aquest motiu, entre el 24 i el 31 de juliol s’executaran les operacions en horari nocturn per no afectar el trànsit de trens.

Al maig passat Adif licitava el subministrament elèctric per a les tres noves sortides d’emergència del túnel de l’AVE Sants-La Sagrera per un import de 543.179,24 euros, amb un termini d’execució de 12 mesos. Aquest contracte, tot i ser una part molt petita de l’obra, és un nou pas en uns treballs que s’estan eternitzant i per als quals ni el ministre Ábalos s’atreveix a donar una data de finalització.

Les obres de l’estació de La Sagrera van començar el 2009 i van estar parades des del 2015 al 2018. Fa un any les obres encara no arribaven al 50% d’execució i la primera gran fita era la instal·lació de les vies de Rodalies cap a Mataró en la posició definitiva a partir de mitjans d’enguany.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa