Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
JuntsxCat també es queixa de les adjudicacions a les empreses de ‘motosharing’
  • CA

El grup municipal de JuntsxCat ha denunciat que “les limitacions” que l’Ajuntament “imposa” a la moto compartida “bloqueja l’impuls a la mobilitat sostenible” a la ciutat de Barcelona. En un comunicat, el grup encapçalat per Elsa Artadi, reclama “fugir de decrets i alcaldades sense consens”. Per JuntsxCat, la solució passa través d’una ordenança que sigui pactada amb el sector i “que garanteixi eficiència en la reducció d’emissions, l’impuls a l’electrificació de les flotes, un bon servei a tots els barris de la ciutat i la protecció dels vianants”. Se suma així a les peticions d’empreses com E-Cooltra: Oriol Marimon-Clos, màxim responsable d’E-Cooltra, en declaracions al TOT Barcelona, apuntava a una solució semblant: “Caldrà veure de quina manera l’Ajuntament, escoltant els qui coneixem el servei i les operacions es mostra flexible per garantir la viabilitat del model”. El comunicat arriba després de la proposta del grup d’ERC per controlar tota la oferta de motosharing amb una sola app.

Per JuntsXCat, a més, aquesta “alcaldada” posa “seriosament en risc la qualitat i l’eficència del servei”: “Els prejudicis ideològics del Govern Colau ens faran perdre la oportunitat d’impulsar un canvi de veritat i profund en la manera de moure’ns per Barcelona amb el seu bloqueig injustificable a l’impuls total i sense complexes a les modalitats de transport urbà compartit”, conclouen.

Més notícies
La principal empresa de motos compartides: “L’Ajuntament ha creat un problema on no hi era”
Notícia: La principal empresa de motos compartides: “L’Ajuntament ha creat un problema on no hi era”
Comparteix
El màxim responsable d'Ecooltra lamenta l'adjudicació de llicències a 16 empreses noves que "no sabem si venen a especular"
Barcelona aprova la taxa per al ‘motosharing’ entre retrets de l’oposició
Notícia: Barcelona aprova la taxa per al ‘motosharing’ entre retrets de l’oposició
Comparteix
Els grups municipals critiquen que s'acabarà el mandat sense la reforma promesa de la fiscalitat de Barcelona

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa