Investiguen un vigilant del metro per una foto fent la salutació nazi

La foto d’un vigilant del metro fent la salutació nazi ha obligat Securitas a obrir una investigació per esclarir els fets, segons ha pogut saber el TOT Barcelona. L’avís d’un testimoni que va veure com diversos treballadors de seguretat feien símbols feixistes ha permès a la companyia, subcontractada per TMB per encarregar-se de la vigilància del subsòl, identificar el vigilant que apareix a la foto i iniciar el procés que acabarà amb una sanció.

Fonts de Securitas detallen que la foto data de l’octubre i aquest diari ha comprovat que va ser feta davant de l’església de Sant Bernat de Claravall, al costat de la parada de Ciutat Meridiana de la L11. La persona que va presenciar els fets va comunicar a l’empresa que va ser cap a les 0.30 hores. També va informar a Securitas, així com a TMB, que els vigilants implicats feien càntics feixistes i salutacions mentre reien.

La companyia de seguretat ha tingut coneixement dels fets fa “pocs dies” gràcies a la informació aconseguida a través del testimoni, segons fonts de Securitas. Tot i que eviten especificar a quin tipus de sanció s’enfronta el vigilant ultra, asseguren que es prendran “mesures disciplinàries”.

Comentaris

  FRAN BCN Gener 08, 2021 | 14:36
  Que el col·lectiu de seguratas és un niu de fatxes, doncs res de nou, això ho sabem.tots..
  Jaja Gener 08, 2021 | 17:42
  Com a molt li diran que molt malament, que no ho torni a fer. Però no s'atreviran a despatxar ni multar aquest fatxa. Recordeu que vivim en país ocupat per un estat feixista.
  Bernat Gener 08, 2021 | 21:26
  San Bernardo de Claraval. Molt bé, nois.
  Fenix Gener 09, 2021 | 01:45
  Dejad de meter a todo el colectivo rn el mismo saco, ya esta bien, coño. X 4 estupidos, pagados [email protected] los demas, y no es justo

Nou comentari

Més notícies
La parada de la L1 de la plaça Espanya / TMB

Dos vigilants apallissats al metro reclamen més de 100.000 euros d’indemnització

Van haver de tornar a treballar a la mateixa línia de metro i sense fer-los un examen psicològic
Imatge d'arxiu del metro / Meritxell M. Pauné

Investiguen l’actuació d’un vigilant del metro durant la detenció d’un grafiter

El pare del noi va anar a buscar l'empleat de seguretat el dia següent, acusant-lo d'una presumpta pallissa