Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tres incidències alteren el servei de metro en quatre línies
  • CA

Tres incidències de diferent tipus han alterat la circulació de trens a 16 estacions de Barcelona de quatre línies diferents aquest dimecres a la tarda. Les afectacions s’han produït a la parada de Jaume I, a la Línia 4, a la de plaça Espanya, de la L3, set estacions de la Línia 9 Sud i a set més de la Línia 10 Sud.

Segons informa TMB, la circulació a la parada de Jaume I ha quedat aturada durant 10 minuts per desallotjar un passatger que ha provocat un aldarull. La companyia explica al TOT Barcelona que un viatger ha mostrat un comportament “alterat” dins del tren. El compte de l’empresa pública a xarxes socials ha assenyalat que ha protagonitzat un “acte incívic a l’estació de Jaume I”, sense precisar més. L’individu ha estat “posat a disposició dels Mossos d’Esquadra”, afegeix un portaveu de TMB.

L’incident a l’estació cèntrica de Jaume I ha arribat a provocar que els trens deixessin de transitar entre les parades de Barceloneta i passeig de Gràcia, un tram en ple centre de la capital catalana. L’alteració s’ha corregit en pocs minuts i la circulació s’ha restablert, si bé TMB indicava cap a les 19.00 hores que l’interval entre el pas d’un tren i un altre podia ser superior a l’habitual fins que es restablís tota la normalitat.

Alhora, TMB ha avisat al migdia que els trens no feien parada en l’andana de la plaça Espanya de la L3 en direcció a Trinitat Nova “per una incidència tècnica”. La companyia ha comunicat sis hores més tard, passades les set de la tarda, que el servei s’ha restablert.

Per altra banda, part del ramal sud de les línies L9 i L10 ha patit una altra incidència que ha deixat diverses parades sense servei durant una mica menys d’una hora aquest dimarts a la tarda. En aquest cas, ha sigut a causa d’una avaria en la senyalització de les línies.

El contratemps ha provocat que s’hagi cancel·lat la circulació de trens al llarg de diferents estacions de la L9. En concret, el servei ha quedat suspès entre les parades de Parc Logístic, Fira, Europa/Fira, Can Tries/Gornal, Torrassa, Collblanc i Zona Universitària. La mateixa averia ha fet que els combois tampoc transitessin entre les estacions de Foc, Foneria, Ciutat de la Justícia, Provençana, Can Tries/Gornal, Torrassa i Collblanc.

Més notícies
Un bus articulat d'una línia de TMB a Barcelona al seu pas per la Diagonal / ACN
Els sindicats mantenen la vaga al bus malgrat les disculpes de Laia Bonet
Notícia: Els sindicats mantenen la vaga al bus malgrat les disculpes de Laia Bonet
Comparteix
El comitè d'empresa titlla les excuses de la presidenta de TMB de "tèbia resposta forçada"
Acció de protesta per demanar entorns escolars menys contaminants, menys sorollosos i més segurs / Revolta Escolar / Cedida
Torna la revolta escolar a 15 centres educatius de Barcelona
Notícia: Torna la revolta escolar a 15 centres educatius de Barcelona
Comparteix
La proposta demana menys soroll a la ciutat, menys contaminació i més mobilitat sostenible

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa