Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Horaris actualitzats del metro per les festes de Nadal i Reis
  • CA

El transport públic s’ha adaptat donar millor cobertura a les festes de Nadal i, si no hi ha canvis d’última hora per l’avenç de la sisena onada, ampliaran els horaris i la freqüència de pas per evitar aglomeracions a les hores punta i garantir que tothom pugui tornar a casa els dies senyalats. Consulta a continuació els horaris del metro, els autobusos, Rodalies, FGC i TRAM.

Metro

Nit de Nadal (24 de desembre) – El servei funcionarà fins a les 23.00 hores, però els trens faran l’última sortida des de les terminals una hora abans, a les 22.00.

Dia de Nadal (25 de desembre) – Horari normal des de les 5.00 i, com que cau en dissabte, servei ininterromput fins l’endemà.

Sant Esteve (26 de desembre) – Enllaça amb el dia anterior i tancarà a les 00.00 perquè és diumenge.

Nit de Cap d’Any (31 de desembre) – El metro estarà obert tota la nit.

Any Nou (1 de gener) – L’1 de gener també cau en dissabte i, per tant, el metro funcionarà ininterrompudament des del 31 de desembre fins a les 00.00 del 2 de gener.

Nit de Reis (5 de gener) – Es manté l’horari habitual de les vigílies de festiu amb l’obertura del metro a les 5.00 i el tancament a les 2.00.

Dia de Reis (6 de gener) – Horari habitual d’un festiu (de 5.00 a 00.00).

Llums de Nadal i autobús davant la Pedrera, al Passeig de Gràcia / Jordi Play
Llums de Nadal i autobús davant la Pedrera, al Passeig de Gràcia / Jordi Play

Autobusos de TMB

Nit de Nadal (24 de desembre) – El servei funcionarà fins a les 23.00 hores, però els autobusos faran l’última sortida a les 22.00.

Nit de Cap d’Any (31 de desembre) – El servei funcionarà com qualsevol dia feiner.

Nit de Reis (5 de gener) – Es manté l’horari habitual.

Rodalies, FGC i TRAM 

Tant Rodalies, com FGC i el TRAM funcionaran fins a les 23.00 la Nit de Nadal, igual que el metro i el bus. Pel que fa a la Nit de Cap d’Any, FGC i el TRAM faran servei ininterromput fins al dia d’Any Nou, mentre que Rodalies mantindrà els horaris habituals d’un dia feiner. Per Any Nou, els serveis de Rodalies es posarà en marxa a les 7.00.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa