Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana activa la persecució als patinets infractors
  • CA

La Guàrdia Urbana ha activat la maquinària per perseguir els patinets infractors. La policia local ha engegat aquesta setmana un dispositiu per sancionar i decomissar vehicles de mobilitat personal, especialment patinets, d’ús compartit.

[r:1]

L’objectiu d’aquest operatiu és acorralar companyies que han començat a operar a Barcelona sense esperar a l’elaboració d’una normativa consensuada amb altres empreses.

Un agent de la Guàrdia Urbana controla un patinet elèctric | Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament detalla que la persecució passa per sancionar i fins i tot requisar vehicles que es troben a l’espai públic i que no disposen de llicències. En aquest sentit, des del consistori recorden que vehicles com els patinets han d’estar registrats i comptar amb assegurança. La policia local augmentarà la vigilància cap als patinets que circulen per la capital catalana.

Agents de la Guàrdia Urbana aturen un vehicle de mobilitat personal | Ajuntament de Barcelona

Pel que fa a la normativa que regularà l’ús de patinets a la ciutat, l’Ajuntament presentarà aquest mes un document de treball amb la primera proposta de regulació, tal com es va fer en els casos de motos i bicis. 

Més notícies
Una empresa de patinets elèctrics multa els clients que els aparquen malament
Notícia: Una empresa de patinets elèctrics multa els clients que els aparquen malament
Comparteix
Reby ha creat un sistema d'intel·ligència artificial per detectar les infraccions i "lluitar contra l'ocupació incorrecta de l'espai públic"
L’empresa de patinets de Daimler i BMW escull Barcelona com a seu europea
Notícia: L’empresa de patinets de Daimler i BMW escull Barcelona com a seu europea
Comparteix
Hive s’instal·larà a la capital catalana amb un model de negoci diferent al qual opera a la resta de ciutats europees per adaptar-se a la normativa
Barcelona intensifica les multes a les empreses de patinets elèctrics compartits
Notícia: Barcelona intensifica les multes a les empreses de patinets elèctrics compartits
Comparteix
L'Ajuntament prepara una ordenança per la vintena d'empreses que volen llogar-ne | Totes excepte dues han acceptat esperar a la regulació abans de començar a operar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa