Gairebé la meitat dels busos de TMB tindran endoll per a mòbils a finals d’any

L'empresa preveu oferir connexions USB a 479 vehicles abans d'acabar 2019

Carregar el mòbil serà possible a gairebé la meitat dels busos de TMB a finals d’any. La companyia de transports ha anunciat que incorporarà endolls USB a 105 vehicles, que se sumaran als 374 que ja en tenen actualment. A cada autobús hi haurà dos aparells per connectar-hi el carregador. Als articulats n’hi haurà tres, segons informa TMB. 

Des del 2015, afegeix la companyia, tots els vehicles que compra​ per afegir-los a la flota han d’incorporar endolls per a mòbils. En general, les connexions es troben a barres verticals dels busos.

També a la L2 del metro

Al metro també s’hi pot trobar endolls USB, en concret a la L2. Va començar al 2016 com una prova pilot a quatre estacions, i actualment tots els trens de la línia tenen connexions per carregar-hi el mòbil. TMB col·labora amb l’empresa Yupcharge, especialitzada en “solucions de càrrega elèctrica en tota mena d’espais”, per fer-ho, segons la companyia de transports. Tots els punts de connexió estan a una alçada que permet a les persones que van en cadira de rodes accedir-hi, segons destaca l’empresa metropolitana. 

TMB té la intenció d’afegir connexions per a carregadors a tota la xarxa de metro, tot i que no precisa quan ho farà. 

Més informació

Comentaris

    sal 03/08/2019 6:29 pm
    I que funcionaran els dies que facin vaga???????? I es que com cada cop en fan mes de vagues, ja no sabem si agafar la bici o el patinet.....

Nou comentari