Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’exresponsable d’autocars públics a Tenerife dirigirà la xarxa de bus a Barcelona
  • CA

El fins ara director gerent de Transportes Interurbanos de Tenerife (TITSA) és, des d’ahir, el director de la xarxa de bus. Jacobo Kalitovics va estrenar ahir el càrrec, que estava ocupat pel director del metro, Ramon Bacardí, que ocupava “transitòriament” també la direcció del bus, segons van dir fonts de TMB. Un comunicat intern de la companyia de transport públic de Barcelona informa del canvi en l’organigrama amb l’entrada de Kalitovics. 

Kalitovics va néixer a Tenerife el 1970 i és llicenciat en màquines navals per la Universitat de la Laguna. Té 23 anys d’experiència en el sector del transport de viatgers, sis dels últims a TITSA, una empresa propietat del Cabildo Insular de Tenerife, l’òrgan de govern de l’illa. TITSA ofereix servei de transport en autocar a través de Tenerife. N’era el director gerent des de l’octubre de 2013. 

També és membre de la comissió executiva de l’Associació de Transports Públics Urbans i Metropolitans (ATUC) des del 2013. Anteriorment, va ser gerent del Consorci d’Extinció i Salvament de l’illa de Tenerife. 

El fitxatge de Kalitovics és un pas més en la configuració d’una cúpula de TMB formada pel conseller delegat nomenat l’octubre de l’any passat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa